085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Fytobell Escholcin Druppels 100ml

1 reviews
Druppels 100ml
14,14 16,25
Op voorraad
14,14
-13%
prijs apotheek: 16,25 Je bespaart: -2,11
Plantencomplex op basis van valeriaan, passiflora en goudpapaver, in de vorm van druppels. Ter ondersteuning van een goede nachtrust.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor een goede, gezonde nachtrust waardoor je je beter uitgeslapen voelt. Is ook geschikt voor kinderen, kan langdurig worden gebruikt, is een effectieve natuurlijke samenstelling, bevat weinig alcohol voor de oplosbaarheid en houdbaarheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2x daags 20-30 druppels in wat water innemen (de eerste maal een uur voor het slapen gaan en de tweede maal enkele minuten voor het slapen gaan). Kinderen: onder de 12 jaar mag de dosis gehalveerd worden. Onder de 6 jaar is 2x 5 à 10 druppels voldoende .Soms is het effect pas na enkele dagen merkbaar. Het is dus goed het middel een week toe te passen om het slaappatroon te beïnvloeden. Om snel effect te verkrijgen kan het nuttig zijn de druppels in een beetje warm water in te nemen. Het middel kan langdurig worden gebruikt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eschscholtzia californica (slaapmutsje) extract 44,9% - Valeriana officinalis (valeriaan) extract 30% - Passiflora incarnata (passiebloem) extract 25% - pyridoxal-5-fosfaat (vitamine B6) 0,1 mg - alc.15% vol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fytobell
Aflevervorm Druppels
Type product Fytotherapie
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar, Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
Keyword Goede nachtrust, Natuurlijk

Laatste reviews en ervaringen met Fytobell Escholcin

Ik heb al meerdere producten geprobeerd maar met de Escholcin druppels heb ik een prima ontspannen nachtrust. Ik ben er erg tevreden mee!!

Deborah