085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Fytobell Ruscubell Druppels 100ml

1 reviews
Druppels 100ml
14,43 16,98
Op voorraad
14,43
-15%
prijs apotheek: 16,98 Je bespaart: -2,55
Voedingssupplement op basis van onder andere muizedoorn, paardekastanje, wijnstok in de vorm van druppels. Draagt bij tot het behoud van gezonde aderen en helpt bij het verlichten van zware benen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Helpt de druk te verminderen in de aderen en haarvaten, helpt ze ook sterk en elastisch te houden. Ondersteunt de bloedsomloop. Kan langdurig worden gebruikt, is een effectieve natuurlijke samenstelling, bevat weinig alcohol voor de oplosbaarheid en houdbaarheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2x daags 25 druppels vóór de maaltijd met wat water innemen. Na 3 maanden 1x daags 25 druppels. Stoppen in de winterperiode of zo nu en dan een pauze inlassen van een viertal weken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ruscus aculeatus (muizedoorn) extract 30% - Aesculus hippocastanum (paardenkastanje) extract 25% mg - Pinus pinaster (zeeden) extract 10% - Solidago virgaurea (guldenroede) extract 10% - Vitis vinifera (druif) extract 10% - Melilotus officinalis (akkerhoningklaver) extract 9% – Hamamelis virginiana (toverhazelaar) extract 5% - Citrus aurantium (bittere oranjeappel) extract 1% - alc. 30% vol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fytobell
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Zware benen
Type vaatwandprobleem Zware benen
Toedieningswijze Oraal
Zonder alcohol? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Fytobell Ruscubell

Ruscubell werkt bij mij heel goed voor een ontsteking op mijn aders.

Angele Van Brusselen