085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Fytostar Acerola 500 Kauwtabletten 60 stuks

Kauwtabletten 60 stuks
9,57 15,95
promo
van 01/02/2024 tot 29/02/2024 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
9,57
-40%
prijs apotheek: 15,95 Je bespaart: -6,38
Voedingssupplement op basis van vitamine C, in de vorm van kauwtabletten. Draagt bij tot de normale werking van het immuniteitssysteem.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1/4 tot 2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Rietsuiker, ascorbinezuur (vitamine C), draagstof: maltodextrine, stabilisator: katoenzaadolie, anti-klontermiddelen: tricalciumfosfaat, calcium stearaat, aroma: framboos (Rubus ideaus I.), acerolapoeder (Malpighia punicifolia), anti-klontermiddel: siliciumdioxide, citrus bioflavonoïden, rutine, hesperidine. 1/4 tablet bevat 125 mg vitamine C (156% ADH). 2 tabletten bevatten 1000 mg vitamine C (1250% ADH).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fytostar
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Kers
Keyword Stimuleert afweersysteem, Versterkend
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Fytostar Acerola 500

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Acerola 500