085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Gelilact Poeder 60g

6 reviews
Poeder 60g
13,32
Op voorraad
13,32
Poeder van cellulosegom, ter verdikking van voedsel.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Gelilact
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Anti-reflux, Overige
Type voeding Verdikkingsmiddel
Leeftijdscategorie Voor kinderen
Keyword Anti-reflux, Baby, Kinderwens, Overgeven
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available

Meest gestelde vragen

over Gelilact

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Gelilact

Werkt top bij onze zoon met reflux , heeft hierdoor geen buikkramp ( van broodpitmeel wel).

Cindy

Top spul! Water koken, schepjes flesvoeding en schepjes Gelilact in een kommetje goed mengen. Daarna beetje bij beetje in het kokend water schudden en mengen met de staafmixer. Klaar! Ideaal ook dat je de voeding 24 uur kunt bewaren en dus in 1x voor de hele dag voeding kunt maken. Ons zoontje kon niet tegen jbpm, kreeg er problemen van met zijn ontlasting. Te dik....te dun.... Op aanraden van de kinderarts Gelilact geprobeerd, en ons zoontje heeft bijna geen last meer van spugen enz!

Roxanne

Moeilijk op te lossen maar helpt enorm!

Charlotte

Ik ben heel erg tevreden over de gelilact van de nutriton kreeg mijn zoontje slijm in de ontlasting en huilde de hele dag door met de gelilact is dit weg gegaan en hebben wij een rustig kindje dat niet meer de hele dag huilt

Melissa Steijvers

Mijn zoon heeft een stuk minder krampen van de gelilact heeft wel wat meer last van zijn reflux

Melissa Steijvers

Idiaal! Mijn dochter kan niet tegen nutriton, had enorm krampjes obstipatie en diare ervan en dat om minder last te hebben van reflux. Nu gebruik ik gelilact is wel moeilijk om op te lossen maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het super! Geen krampjes meer!!! Ik meng de poeder door de melkpoeder en dan doe ik het water van de hele dag in een kom klop hier met de mixer de poeder door. Dan is de voeding van de hele dag klaar en hoef je t maar op te warmen wanneer nodig.

Amandine