085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Gelsectan Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
32,26 37,95
Op voorraad
32,26
-15%
prijs apotheek: 37,95 Je bespaart: -5,69
-Medisch hulpmiddel op basis van de plantaardige bestanddelen xyloglucan en PPT, en het prebiotica XOS, voor het behandelen van prikkelbare darm syndroom, in de vorm van capsules. Het herstelt de lekkende darm en het zorgt voor een evenwicht in de darmflora, met minder gasproductie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Xyloglucan en PP leggen samen een beschermende laag op het slijmvlies van de dikke darm. Hierdoor wordt de lekkende darm afgedicht en kunnen er geen deeltjes van de darminhoud meer doorsijpelen in de onderliggende weefsels. Als gevolg hiervan stopt de inflammatie en de pijn.
Een prebioticum brengt geen vreemde bacteriën in het lichaam. XOS levert de juiste voeding voor de aangroei van de lichaamseigen bifidobacteriën. Met als gevolg een evenwicht in de darmflora en dus minder gasproductie.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Prikkelbare darm syndroom.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Eén capsule 's morgens voor het ontbijt en één capsule 's avonds voor het avondmaal. In ernstige gevallen kan dit verdubbeld worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Xyloglucan, Pea Protein and Grape Seed Extract, Xylo-oligosaccharides, Magnesium Stearate (Vegetable origin) andAmorphous Precipitated Silica.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Gelsectan
Aflevervorm Capsules
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Leaky gut, Prikkelbare darm syndroom, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Overige, Prebiotica
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Gelsectan