Gelsectan Capsules 30 stuks

Medisch hulpmiddel op basis van de plantaardige bestanddelen xyloglucan en PPT, en het prebiotica XOS, voor het behandelen van prikkelbare darm syndroom, in de vorm van capsules. Het herstelt de lekkende darm en het zorgt voor een evenwicht in de darmflora, met minder gasproductie.

prijs apotheek: 19,97
17,97
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Xyloglucan en PP leggen samen een beschermende laag op het slijmvlies van de dikke darm. Hierdoor wordt de lekkende darm afgedicht en kunnen er geen deeltjes van de darminhoud meer doorsijpelen in de onderliggende weefsels. Als gevolg hiervan stopt de inflammatie en de pijn.
Een prebioticum brengt geen vreemde bacteriën in het lichaam. XOS levert de juiste voeding voor de aangroei van de lichaamseigen bifidobacteriën. Met als gevolg een evenwicht in de darmflora en dus minder gasproductie.
Prikkelbare darm syndroom.
Eén capsule 's morgens voor het ontbijt en één capsule 's avonds voor het avondmaal. In ernstige gevallen kan dit verdubbeld worden.
Xyloglucan, Pea Protein and Grape Seed Extract, Xylo-oligosaccharides, Magnesium Stearate (Vegetable origin) andAmorphous Precipitated Silica.
Merk Gelsectan
Aflevervorm Capsules
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Leaky gut, Prikkelbare darm syndroom, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Overige

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  Sylviane
  12/07/2019
  Na maanden van buik- en darmpijn, stopte mijn pijn. Ik leef weer, het is zo fijn om geen pijn meer te voelen.
  Marjolein
  07/07/2019
  Eindelijk iets wat goed werkt!
  Marjolein
  07/06/2019
  Werkt bij mij goed! Voel me er een stuk beter bij
  Marjolein
  26/04/2019
  Werkt bij mij goed. Darmen zijn een stuk rustiger. Werkt nog niet tegen de diaree van de pds helaas. Gebruik t nu een paar weken maar blijf er mee doorgaan denk ik
  Els Schifferling
  24/04/2019
  Super product, mijn lijf had dit echt nodig, werkt perfect 👌
  Ingrid de Bruijne
  07/02/2019
  Eindelijk iets gevonden wat echt helpt