085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Gengigel Tandvlees gel Gel 20ml

Gel 20ml
13,56 16,95
Op voorraad
13,56
-20%
prijs apotheek: 16,95 Je bespaart: -3,39
Gel op basis van hyaluronzuur, aangewezen bij ontstekingen van het tandvlees zoals aften en bloedingen. Geeft snel verlichting van de pijn en versnelt het genezingsproces. Met muntsmaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gel of spray voor de verzorging van gevoelige gingivale mucosa, met hyaluronzuur (glucosaminoglycaan). Hyaluronzuur is van nature één van de belangrijkste bestanddelen van het mondslijmvlies. Het verstevigt de stabiliteit en de elasticiteit en het regelt de bindweefselhydratatie. Bij ontstoken tandvlees is er een tekort aan hyaluronzuur; de gel of spray vult dit tekort aan. De gel heeft een aangename smaak, hecht zich aan het mondslijmvlies en wordt niet verwijderd door de drainage van het speeksel. De gel van 15 ml heeft ook een concentratie van 0,2 % hyaluronzuur, maar bevat noch alcohol, noch bewaarmiddelen, noch kleurstoffen, noch suiker.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De gel aanbrengen met de vinger na het tandenpoetsen. Zachtjes het tandvlees masseren. De spray spuiten op het ontstoken of gewonde weefsel, de verstuiving garandeert een homogene verspreiding.  2 maal of meer per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

100 ml gel bevat 200 mg hyaluonzuur (0,2 %). De spray bevat 0,01 % hyaluronzuur. Aqua, xylitol, cellulosegom, alcohol, PEG 40, hydrogenated castor oil, Na hyaluronaat, polyvinylalcohol, polycarbophil, dichlorobenzylalcohol, aroma, CI 42090.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Gengigel
Aflevervorm Gel
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Verzorging voor aften
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Aften, mondwondjes
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Aften, Behandelend, Verzachtend
Ontsmettend? available

Laatste reviews en ervaringen met Gengigel Tandvlees gel