085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Granulox Chronische wonden Spray 12ml

Spray 12ml
112,95 125,50
Op voorraad
112,95
-10%
prijs apotheek: 125,50 Je bespaart: -12,55
Wondspray, speciaal voor chronische wonden. Medisch hulpmiddel voor de behandeling van onder meer diabetische wonden, wonden met fibrineus weefsel en geïnfecteerde wonden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Granulox® is een spray voor gebruik op chronische wonden. Granulox is een innovatief medisch hulpmiddel voor de behandeling van onder meer diabetische voetulcera, veneuze beenulcera, arteriële beenulcera en gemengde beenulcera, en voor de secundaire genezing van operatiewonden en drukulcera. Granulox kan ook worden aangebracht op wonden met fibrineus weefsel en geïnfecteerde wonden.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Chronische wonden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Na een gepast debridement en reiniging van de wond wordt Granulox® op de gereinigde wond gesprayd. Het spuitstuk wordt op zo'n 5-10cm van de wond ingedrukt gehouden tot er een dunne laag over heel de wond ligt. Eén tot twee seconden volstaan normaal om een wondoppervlak van 2x3cm te bedekken. De spray wordt gebruikt bij elke verbandwissel, of ten minste om de drie dagen. Na gebruik moet de wond worden afgedekt met een ademend wondverband.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mölnlycke
Aflevervorm Spray
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Genezend
Aangewezen bij Doorligwonden, Wonden
Specifiek voor diabetici? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Granulox Chronische wonden