Grintax Tabletten 60 stuks

4 reviews
24,07 29,00
Op voorraad
24,07
-17%
prijs apotheek: 29,00 Je bespaart: -4,93
Voedingssupplement op basis van taurine en caseïne, in tabletvorm. Grintax zorgt voor een betere slaapkwaliteit, meer energie en verbetering van de persoonlijke bekwaamheid. Grintax wordt gebruikt bij professionele vermoeidheid, en bij dagdagelijkse mentale en fysieke vermoeidheid.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten Grintax per dag best met wat water innemen bij het ontbijt.Om een goed resultaat te bekomen neem je Grintax best in gedurende 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Grintax bevat taurine, caseine, gestandardiseerd extract van Eleutherococcus Senticosus en meloen extract als actieve bestanddelen. De hulpstoffen zijn: inuline, sorbitol, microkristallijn cellulose, mono- diglyceriden, hydroxypropylcellulose, gehydrogeneerde katoenzaadolie, siliciumdioxide, titaanoxide, magnesiumstearaat, miglyol, hydroxypropylcellulose ijzeroxide.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor zwangere vrouwen of bij borstvoeding, lactose-intolerantie en voor kinderen onder de 12 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Grintax
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Overige samenstellingen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Goede nachtrust, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Grintax

Ik neem het nu ver een week en zit al een werk met hoofdpijn. Is dat normaal? Slapen ga al veel beter en ben wel minder vermoeid alleen die hoofdpijn moet nu nog weg

Nathalie

De levering van het product loopt vlekkeloos en snel. Het product zelf werkt heel goed. Op advies van de professor die mij behandelt ben ik Grintax gaan gebruiken en met succes. Ik voel me mentaal en fysiek al een stuk beter en dit zelfs al na een paar dagen. Topproduct!!!

Bruno

Grintax besteld op aanraden van mijn huisarts. Ik heb terug meer energie (mentaal en fysiek) reeds na een dag of 10. Top! Bestelling via viata prima en veel goedkoper dan bij de apotheker.

Katrien

zeer goed produkt. Je voelt echt het verschil als je het neemt . Ik heb terug meer energie en voel me ook mentaal sterker :)

Christel Eeckhout