Grunwalder nr1 natuurlijke stoelgang Tabletten 100 stuks

Kruidentablet op basis van 7 planten die de natuurlijke darmtransit bevorderen en er voor zorgen dat de transit zijn natuurlijk ritme en evenwicht terug krijgt.

prijs apotheek: 16,95
15,26
Een normale dagelijkse stoelgang.
Naar behoefte `s avonds 1 tablet met een groot glas water innemen.
Senna (Cassia angustifolia (Vahl.) Batka cv. Tinnevelly), Kaapse Aloë (Aloe ferox Mill.), Sporkehout (Rhamnus frangula L), echte Karwij (Carum Carvi L), Chinese rabarber (Rheum palmatum L.), venkel (Foeniculum vulgare Miller), vulstof: maïszetmeel, verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon; Cascara (Frangula purshiana D.C.), antiklontermiddel: talk, verdikkingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: siliciumdioxide, glansmiddel: shellac, verstevigingsmiddel: polyethylenglycol (PEG 6000), antiklontermiddel: calciumstearaat en glansmiddel: carnaubawas.
Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet langdurig innemen zonder medisch advies. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.
Merk Grunwalder
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Laxerend
Bevat Karwij, Senna, Venkel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  hans
  28/04/2018
  Veel aanbod op de markt. Grunwalder doet z'n werk. Dus de keuze is niet moeilijk.
  Petra
  08/02/2018
  noodgedwongen mee gestart ivm niet verkrijgbare Wapiti, maar een redelijke vervanging
  marijn
  16/01/2018
  Zeer goed product voor moeilijke stoelgang, 1 pilletje 's avonds.
  Karo
  10/09/2017
  Heb echt van alles geprobeerd, was ook wat septisch toen ik dit ging gebruiken. Het helpt! Geen krampen en netjes iedere morgen naar toilet. Heel blij mee.
  Linda
  24/08/2017
  Sinds ik dit neem kan ik alle dagen zonder probleem gaan. Geeft ook vervelende krampen zoals andere producten. Dit is echt een goed product
  Miloe
  02/07/2017
  Werkt niet altijd maar geeft veelal een goed resultaat (en een hele verlichting).
  Jolien
  18/12/2016
  Eindelijk een kruidenpreparaat die helpt om naar het groot toilet te kunnen gaan. Enige die helpt.
  Keisen
  18/09/2016
  uitstekend product dat geen krampen geeft
  yvonne
  05/08/2016
  reeds veel geprobeerd maar dit is het product waar ik zo lang naar gezocht heb. ik neem 's morgens 1pilletje omdat ik dan geen krampen krijg en 's avonds wel en ik kan nu 1 tot 2 maal per dag zonder problemen naar het grote toilet gaan
  Lindsay
  02/02/2016
  dit is het enige product dat helpt bij mijn verstopping zonder dat ik dan krampen en diarree heb
  antoinetta
  20/01/2016
  1 tabletje in de avond voor het slapen gaan geeft een goed resultaat s/morgens na het nuttigen van een kiwi op de nuchtere maag.