085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Solden
  • Hansaplast Med littekenvervager Patch 21 stuks

Hansaplast Med littekenvervager Patch 21 stuks

1 reviews
Patch 21 stuks
29,36 32,99
Op voorraad
29,36
-12%
prijs apotheek: 32,99 Je bespaart: -3,63
Zelfklevende patches op basis van hydroactief polyurethaan dat op natuurlijke wijze gekleurde, paarsachtige, verheven en onregelmatige littekens helpt genezen. De littekens verdwijnen in 8 weken tijd op natuurlijke wijze. Ze worden zachter, bleker en minder paars.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zelfklevende patch op basis van hydroactief polyurethaan, die op natuurlijke wijze het herstelproces van verheven en gekleurde littekens stimuleert. Littekens worden na 8 weken op een natuurlijke manier vlakker, zachter en lichter van kleur. De patch activeert het herstelproces van de huid, door de temperatuur in het huidweefsel te verhogen. Hierdoor wordt de enzymeactiviteit bevorderd en de stofwisseling in het littekenweefsel gestimuleerd, wat het herstel van het littekenweefsel bevordert. Aangewezen bij de behandeling van chirurgische en niet-chirurgische littekens na littekenvorming. Zowel voor oude als recente littekens. Op basis van hydroactief polyurethaan. Luchtdoorlatend. Irriteert de huid niet, voor elk huidtype. Bevat geen actief ingrediënt. Heeft geen bijwerkingen. Eenvoudig in gebruik. Volledig pijnloos.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dagelijks te gebruiken gedurende minimaal 12 uur, overdag of ’s nachts. De duur van de behandeling is afhankelijk van de toestand van het litteken. De patch gedurende tenminste 8 weken aanbrengen voordat resultaat zichtbaar wordt. Een doosje bevat 21 patches, genoeg voor een behandeling van 3 weken. Ingesloten zitten ook fixatiestrips om de patch vast te zetten op bewegende lichaamsdelen zoals knieën of ellebogen. De patch kan op maat van litteken geknipt worden. Voor grotere littekens kunnen verschillende patches naast elkaar worden gekleefd. De patch dient dagelijks vervangen te worden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hansaplast
Aflevervorm Patch
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Overige
Aangewezen bij Bestaande littekens, Recente littekens
Keyword Behandelend, Herstellend, Litteken
Soort verband Silicoon
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast Med littekenvervager

ik denk dat het een goed product is maar ik heb het nog maar juist je moet het gebruiken gedurende 8 weken het is wel veilig

Arlette