085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Heel Engystol Tabletten 50 stuks

Tabletten 50 stuks
13,46
Op voorraad
13,46
Homeopathisch geneesmiddel voor de bestrijding en de preventie van virale infecties, in de vorm van tabletten. Wordt gebruikt bij onvoldoende weerstand, virale infecties en verkoudheid. Zorgt voor een snelle verlichting van de symptomen en het is geschikt bij zwangerschap en borstvoeding.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Onvoldoende weerstand

Virale infecties
Verkoudheid

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen > 12 jaar:


Preventief: 3x per dag 1 tablet in de mond laten smelten, gedurende 1 week
Na 1 week therapierust de inname herhalen.

Kinderen:

- 2 tot 6 jaar : 3x per dag een halve tablet in de mond laten smelten, gedurende 1 week.
Na 1 week therapierust de inname herhalen
- 6 tot 12 jaar : 2x per dag 1 tablet in de mond laten smelten, gedurende 1 week.
Na 1 week therapierust de inname herhalen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Heel
Aflevervorm Tabletten
Type product Homeopathie
Effect Weerstand verhogend
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Keyword Homeopathisch, Preventie, Stimuleert afweersysteem

Heel Engystol is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Heel Engystol

Engystol is zeker aanbevolen om acuut te nemen bij virale infecties zoals verkoudheid of griep. Dit is de dosering bij acuut gebruik: - Volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar: Om het 1/2 uur tot 1 uur één tablet nemen met een maximum van 12 tabletten per dag, daarna overgaan op de gebruikelijke dosering. - Kinderen van 6 tot 11 jaar: Om het uur tot 2 uur één tablet nemen met een maximum van 8 tabletten per dag, daarna overgaan op de gebruikelijke dosering. - Kinderen van 2 tot 5 jaar: Om het uur tot 2 uur één tablet nemen met een maximum van 6 tabletten per dag, daarna overgaan op de gebruikelijke dosering. - Kinderen onder 2 jaar: Om het uur tot 2 uur één tablet nemen met een maximum van 4 tabletten per dag, daarna overgaan op de gebruikelijke dosering.

Het wordt aanbevolen de Engystol tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, best onder de tong laten smelten. De tabletten moeten niet volledig opgelost zijn, maar eerder uit mekaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water.

Hier zijn 8 eenvoudige tips om je immuunsysteem te versterken: 1. Eet gezond en gevarieerd. 2. Zorg dat je voldoende slaapt. 3. Beweeg en sport regelmatig, bij voorkeur in de frisse buitenlucht. 4. Probeer een gezond gewicht te behouden. 5. Voorkom stress. 6. Let goed op je hygiëne. 7. Rook niet. 8. Drink voldoende.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.