9,2 / 10
 • Ankie uit Hoeven schreef:
  Top
  Snel geleverd en bericht gekregen
 • Sandra uit Nieuwegein schreef:
  Aangenaam verrast
  Heel blij met de snelle levering, keurige verpakking, persoonlijke touch dmv kaartje en heerlijke samples om te proberen. Helemaal blij en absoluut een aanrader!
 • Stefan R uit Zwanenburg schreef:
  Snel bezorgd
  Prima

Heel Euphorbium Compositum Neusspray 20ml

Homeopathische neusspray die gebruikt kan worden bij een verstopte neus, loopneus, sinusitis, en bij allergische rhinitis. Geeft geen gewenning, en is niet schadelijk voor het neusslijmvlies. Mag gedurende lange termijn gebruikt worden. Is geschikt om te gebruiken bij zwangerschap en bij borstvoeding, en tevens voor kinderen vanaf 2 jaar.

7,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Verstopte neus, loopneus, sinusitis, en allergische rhinitis. 
Dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 3-5 maal daags 2 verstuivingen in elk neusgat. Dosering voor kinderen van 2 tot 5 jaar: 3-4 maal daags 1 verstuiving in elk neusgat.
Tijdens gebruik van dit product kan het dat er een verhoogde speekselproductie optreedt. Overgevoeligheid kan heel zelden voorvallen.

Merk Heel
Aflevervorm Neusspray
Type product Homeopathie
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Allergie, Verkoudheid
Bevat Overige
Leeftijdscategorie 6 tot 12 jaar, Vanaf 2 jaar, Voor volwassenen
Specifiek voor Neus, Sinus
Geschikt bij zwangerschap? available
Toedieningswijze Nasaal

Heel Euphorbium Compositum is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.