085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Hemoclin gel Gel 45ml

3 reviews
Gel 45ml
19,35 21,50
Op voorraad
19,35
-10%
prijs apotheek: 21,50 Je bespaart: -2,15
Medisch hulpmiddel in de vorm van een gel met handige applicator, blokkeert het nestelen van bacteriën, ondersteunt het natuurlijke genezingsproces en verzorgt de huid. Voor de behandeling van inwendige aambeien
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Gel: blokkeert het nestelen van bacteriën, ondersteunt het natuurlijke genezingsproces en verzorgt de huid. Voor de behandeling van inwendige aambeien. Spray: idem, met extra verkoelend effect en huidherstellend. Ideaal voor uitwendige aambeien.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Gel: de gel tweemaal per dag aanbrengen met de applicator (blauw deel + witte piston). Duw het blauwe deel in de steun naar beneden tot de witte piston helemaal boven is (zie streepje). Daarna neem je de applicator (blauw deel + witte piston) weg uit de steun en breng je het blauwe deel anaal in. Spray: de spray aanbrengen naar behoefte. De spray werkt ook als je het busje schuin of op zijn kop houdt!

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gel: aqua, Aloe barbadensis, PEG-8, xanthan gum, betaïne, laureth-9, galactoarabinan, polyglucuronic acid crosspolymer = 2QR, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin. Spray: aqua, Aloe barbadensis, polyglucuronic acid crosspolymer (= 2QR), Hamamelis virginiana, PEG-8, xanthan gum, galactoarabinan, methyl diisopropyl propionamide, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, disodium hydrogen phosphate, sodium dihydrogen phosphate, parfum.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hemoclin
Aflevervorm Gel
Gamma A.Vogel Overige producten
Type product Medisch hulpmiddel
Keyword Aambeien, Inwendig, Verlicht snel
Met cortisonen? not available
Pijnstillend? not available
Toedieningswijze Rectaal
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Hemoclin gel

Een goed product en makkelijk aan te brengen.

LUDWIG GOUDESEUNE

goed product

LUDWIG GOUDESEUNE

Zeer goede actie gel. Modern applicator. Gemakkelijk te gebruiken. Ik adviseer

KRYSTYNA