085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Herborist Mineral calcium Poeder 24g

Poeder 24g
26,40 33,00
Op voorraad
26,40
-21%
prijs apotheek: 33,00 Je bespaart: -6,60
Voedingssupplement op basis van natuurlijk calciumpoeder, uiterst geschikt voor mensen met een verhoogd calcium behoefte.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Calcium is nodig voor de aanmaak van botten en tanden, voor een goede circulatie, voor geestelijke energie en voor een goede spierfunctie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ca Mineral (vloeistof): 3 x per dag 20 druppels oplossen in mineraalwater. Calcium Complex: 1 capsule per dag na het ontbijt. Calcium Mineral (poeder): 1 afgestreken soeplepel in de mond laten smelten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ca Mineral (vloeistof): water, ethanol, calciumchloride.2H2O 9648 ppm per 10 druppels. 120 mg elementair Ca = 15 % ADH. Calcium Complex: parelmoerpoeder, brandnetel, heermoes, 190 mg Ca = 23,75 % ADH. Calcium Mineral (poeder): zuiver parelmoerpoeder.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk The herborist
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Calcium
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Herborist Mineral calcium