085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Herbruikbaar katoenen mondmasker 1 stuks

2 reviews
1 stuks
3,88
Op voorraad
3,88
Katoenen herbruikbaar mondmasker met elastieken. Geschikt voor dagelijks gebruik. Goede pasvorm rond het gelaat, waterafwerend.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Comfortmaskers zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddel. Het dragen van een comfortmasker beschermt in de eerste plaats anderen en niet de gebruiker zelf. De gebruiker wordt beschermd als de mensen rondom hem of haar ook een mondmasker dragen. Het comfortmasker is een aanvulling op de andere voorzorgsmaatregelen zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Herbruikbaar mondmasker.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed gebruik van comfortmaskers•Was/ontsmet je handen:ovóór het opzetten van je mondmasker;ovóór het afdoen van je mondmasker;ona het afdoen van je mondmasker.•Oriënteer je masker door altijd dezelfde (meestal gekleurde) zijde aan de voorkant te dragen.•Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.•Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en trek het verder naar beneden over mond en kin.•Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.•Verwissel het mondmasker via de elastiekjes zonder de voorkant van het masker aan te raken na 8 uren of sneller wanneer het masker nat geworden is.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

2 lagen katoen, wasbaar en strijkbaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type medisch materiaal Herbruikbaar comfortmasker
Type corona product Mondmaskers
Steriel? not available

Laatste reviews en ervaringen met Herbruikbaar katoenen mondmasker

S'humidifie rapidement si on doit parler. Peut-être très confortable pour aller faire des courses ou sortie en rue sans plus. Pas utilisable au travail.

Corinne

Handig en vrij comfortabel

Isabelle