085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • HILLS PDIET CANINE LD 12X370G

HILLS PDIET CANINE LD 12X370G

48,60 54,00
Op voorraad
48,60
-10%
prijs apotheek: 54,00 Je bespaart: -5,40
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een stap voor, voor een gelukkig leven. Hill's Prescription Diet l/d Liver Care Hondenvoer is speciaal samengesteld door Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen om de gezondheid van de lever te ondersteunen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Primaire indicaties:


  • Ascites en oedeem geassocieerd met leveraandoeningen

  • Koperstapelingsziekte

  • Algemene leveraandoeningen

  • Hepatische encefalopathie

  • Portosystemische shunt

  • Insulinoom

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geef je huisdier enkel het Prescription Diet voer dat je is geadviseerd. Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier, voordat je dit voer geeft.
Op de productverpakking vind je de volledige voedingsrichtlijnen. De dagelijkse voedingshoeveelheden zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Indien je vragen hierover hebt, kan je het best je dierenarts om advies vragen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.


Is dit voer nieuw voor je huisdier? Meng dan gedurende 7 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts bij het volgende bezoek of je iets moet veranderen in het voedingsschema of het voer dat je geeft.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

SAMENSTELLING: Granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, eieren en eibijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, zaden, mineralen, producten van plantaardige oorsprong. Eiwitbronnen: Sojameel, gedroogde hele eieren, maïsglutenmeel.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

  • Drachtige of zogende honden.
  • Patiënten met hyperlipidemie, pancreatitis, voorgeschiedenis van pancreatitis of met een risico op pancreatitis.
De prescription dieetvoeding is specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Zo kan deze voeding optimaal worden ingezet bij uw huisdier.
Voordat u dit dieetvoer koopt, horen wij dan ook graag of u het volgende bevestigt:
- Een dierenarts heeft mijn huisdier onderzocht en op basis van zijn diagnose dit dieetvoer aanbevolen.
- Ik begrijp en ben akkoord dat ik minstens om de 6 maanden advies vraag aan mijn dierenarts over het gebruik van deze voeding bij mijn huisdier.
- Wanneer de toestand van mijn huisdier op enige manier zou verslechteren dan vraag ik mijn dierenarts direct om advies."

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder

Laatste reviews en ervaringen met HILLS PDIET CANINE LD 12X370G