Hills Prescription A/D kat & hond Blikvoeding 156g

5 reviews
Blikvoeding 156g
3,03 3,37
Op voorraad
3,03
-11%
prijs apotheek: 3,37 Je bespaart: -0,34
Natte dieetvoeding voor huisdieren die herstellen van een ernstige ziekte, een ongeval of een operatie. Bevordert het heelproces en helpt de natuurlijke weerstand te versterken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Klinisch bewezen dieetvoeding om de belangrijkste aandoeningen bij honden en katten te behandelen. Overgewicht: RD, WD, MD. Huid: PD, ZD, DD. Nieren: KD, UD, GD. Hart: HD, KD, WD, LD kat. Kanker: AD, ND. Herstel: AD, ID, LD, ND, PD. Voedselovergevoeligheid: ZD, DD. Tand-en mondverzorging: TD. Gewrichten: JD. Suiker: ID, TD, WD, RD, ND. Urinewegen: CD, UD, WD, KD, SD. Lever: LD, UD, AD. Ouderdom: BD. Spijsvertering: DD, ID, RD, TD, WD, ZD.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hills
Aflevervorm Blikvoeding
Type product Dieren
Type voer Natvoer
Type dier Hond, Kat
Keyword Dieren, Herstel na operatie, Immuunsysteem

Laatste reviews en ervaringen met Hills Prescription A/D kat & hond

Met ad hebben we een zwaar ondervoed kitten er boven op gekregen. Zij kwam maar liefst 500gr aan in 3 weken tijd.

Jolanda

Mijn 16 jarige kat stopte bijna een week met eten. Ik heb dit voer van de dierenarts gekregen en moest haar met een spuit dwang voeren. Ze knapte gelukkig weer op en eet nu bijna alleen dit nog (ik verdund het met een beetje water). Ik kan het zeker aanbevelen!

Violet

Allereerst de supersnelle levering omdat begrepen werd dat de a/d heel hard nodig was. Mijn kat had een ingrijpende gebitsbehandeling ondergaan waarbij aan één kant 5 kiezen achter elkaar waren getrokken en gehecht. Ik heb hem toen een.paar dagen van de a/d laten genieten. A/d is een zeer smakelijk dieetvoer voor katten en honden.

Mieke

Zeer bekwaam en energiek product met een zeer vochtige consistentie. Jammer dat het alleen maar kip is. Gaf eetlust, energie en drive aan een kat met een tandeloze tanden en bloedarmoede en niet langer eten, die walgt van voedsel. Sindsdien heeft hij de smaak en het plezier van alleen eten na de spuittesten teruggewonnen. Het product is tot 36 uur houdbaar in de koelkast.

Gaëlle

geweldig product dat ik al wist dat het hielp me om 2 katten te redden van coryza en er vorige maand een kat zonder tanden dat een auto hit op het hoofd, dus zonder aarzelen adviseer ik dit product

elisabeth