085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

  • Home
  • Hills Prescription Metabolic met kip kat Zakje 3kg

Hills Prescription Metabolic met kip kat Zakje 3kg

Zakje 3kg
44,62 52,49
promo
van 28/02/2023 tot 31/03/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
44,62
-15%
prijs apotheek: 52,49 Je bespaart: -7,87
Dieetvoer met kip in de vorm van droge brokjes, speciaal voor katten met overgewicht. Helpt om gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een stap voor, voor een gelukkig leven. Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Weight Management Kattenvoer met Kip is een klinisch bewezen voeding om katten te helpen op een natuurlijke manier gewicht te verliezen en in vorm te blijven nadat het streefgewicht is bereikt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Primaire indicaties:

  • Gewichtsverlies
  • Gewichtsbehoud (aanleg voor obesitas of na gewichtsverlies)


Andere indicaties:

  • Diabetes bij katten met een normaal gewicht of met matig overgewicht

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geef je huisdier enkel het PRESCRIPTION DIET voer dat je is geadviseerd. Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier, voordat je dit voer geeft.
Op de productverpakking vind je de volledige voedingsrichtlijnen. De dagelijkse voedingshoeveelheden zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Indien je vragen hierover hebt, kan je het best je dierenarts om advies vragen.


Is dit voer nieuw voor je huisdier? Meng dan gedurende 7 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts bij het volgende bezoek of je iets moet veranderen in het voedingsschema of het voer dat je geeft.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 16%), plantaardige eiwitextracten, granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, groenten, oliën en vetten, zaden, mineralen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

  • Groeiende kittens, drachtige of zogende poezen.
"De prescription dieetvoeding is specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Zo kan deze voeding optimaal worden ingezet bij uw huisdier.
Voordat u dit dieetvoer koopt, horen wij dan ook graag of u het volgende bevestigt:
- Een dierenarts heeft mijn huisdier onderzocht en op basis van zijn diagnose dit dieetvoer aanbevolen.
- Ik begrijp en ben akkoord dat ik minstens om de 6 maanden advies vraag aan mijn dierenarts over het gebruik van deze voeding bij mijn huisdier.
- Wanneer de toestand van mijn huisdier op enige manier zou verslechteren dan vraag ik mijn dierenarts direct om advies."

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hills
Aflevervorm Zakje
Type product Dieren
Type dierenvoeding Dieetvoer
Type voer Droogvoer
Type dier Kat
Levensfase Adult
Aangepast voer voor: Overgewicht

Meest gestelde vragen

over Hills Prescription Metabolic met kip kat

- Prescription Diet: Deze voeding is samengesteld om specifieke medische aandoeningen bij huisdieren te behandelen. - Science Plan: Deze voeding is samengesteld om te voldoen aan de behoeften van gezonde honden en katten in verschillende levensfasen. - Vet essentials: Preventieve voeding om aan de gezondheid te voldoen voor elke levensfase.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Hills Prescription Metabolic met kip kat