085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Hills Prescription U/D hond Blikvoeding 370g

Blikvoeding 370g
3,83 4,50
promo
van 28/02/2023 tot 31/03/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
3,83
-15%
prijs apotheek: 4,50 Je bespaart: -0,67
Dieetvoeding speciaal samengesteld voor honden bij de behandeling van blaasstenen. Helpt de ontwikkeling van blaasstenen af te remmen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een stap voor, voor een gelukkig leven.Hill's PRESCRIPTION DIET u/d Hondenvoer in blik is speciaal samengesteld door Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen om de gezondheid van de blaas van je hond te ondersteunen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Primaire indicatie:

  • Uraat en cystineurolietcontrole


Andere indicaties:

  • Koperstapelingsziekte
  • Hepatische encefalopathie
  • Portosystemische shunt
  • Uremische encefalopathie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geef je huisdier enkel het PRESCRIPTION DIET voer dat je is geadviseerd. Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier, voordat je dit voer geeft.
Op de productverpakking vind je de volledige voedingsrichtlijnen. De dagelijkse voedingshoeveelheden zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Indien je vragen hierover hebt, kan je het best je dierenarts om advies vragen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.


Is dit voer nieuw voor je huisdier? Meng dan gedurende 7 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts bij het volgende bezoek of je iets moet veranderen in het voedingsschema of het voer dat je geeft.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

SAMENSTELLING: Bijproducten van plantaardige oorsprong, eieren en ei-bijproducten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, verschillende suikers, granen, mineralen, zaden. Urinealkaliserende stoffen: Calciumcarbonaat (3,1 g/kg), Kaliumcitraat (2,3 g/kg), Mononatriumfosfaat (1,1 g/kg). Eiwitbronnen: Gedroogde eieren, varkenslever.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

  • Groeiende pups, drachtige of zogende honden.
  • Patiënten met struvieturolithiasis, hyperlipidemie, hypoalbuminemie, pancreatitis, voorgeschiedenis van pancreatitis of met risico op pancreatitis.
"De prescription dieetvoeding is specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Zo kan deze voeding optimaal worden ingezet bij uw huisdier.
Voordat u dit dieetvoer koopt, horen wij dan ook graag of u het volgende bevestigt:
- Een dierenarts heeft mijn huisdier onderzocht en op basis van zijn diagnose dit dieetvoer aanbevolen.
- Ik begrijp en ben akkoord dat ik minstens om de 6 maanden advies vraag aan mijn dierenarts over het gebruik van deze voeding bij mijn huisdier.
- Wanneer de toestand van mijn huisdier op enige manier zou verslechteren dan vraag ik mijn dierenarts direct om advies."

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hills
Aflevervorm Blikvoeding
Type product Dieren
Type voer Natvoer
Type dier Hond
Keyword Dieren, Urinewegen, Vast voedsel

Meest gestelde vragen

over Hills Prescription U/D hond

- Prescription Diet: Deze voeding is samengesteld om specifieke medische aandoeningen bij huisdieren te behandelen. - Science Plan: Deze voeding is samengesteld om te voldoen aan de behoeften van gezonde honden en katten in verschillende levensfasen. - Vet essentials: Preventieve voeding om aan de gezondheid te voldoen voor elke levensfase.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Hills Prescription U/D hond