Labo-life 2LARTH Capsules 30 stuks

Micro-immunotherapie. Ondersteuning van het immuunsysteem in gevallen van ontsteking.

€ 38,60 -3%
37,44
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Labolife
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  27/04/2018
  Ik was lang met de orthopedisch chirurg die de ontsteking in mijn arm behandelde met cortison, dat niet veel losmaakte van de bijwerkingen. Toen ging ik naar de alternatieve behandelaar die me dit product aanraadde en mijn arm wordt beter, de pijn gaat langzaam, maar het gaat terug. En dat alleen telt.
  14/02/2018
  Helpt zeer goed tegen artritis. Ik gebruik ook de Labolife LINFLAM. Het enige nadeel is dat het Fonds de kosten niet dekt.
  17/03/2017
  Mijn 8-jarige dochter neemt dit product in, in combinatie met een ander labo-life product. Dankzij deze producten kan ze haar artritis onder controle houden. Makkelijk in te nemen, heeft geen nevenwerkingen.
  20/12/2016
  Labo`Life 2Life is de enige remedie die mij tot nu toe heeft geholpen. Ik heb last van Heberden's artritis met zeer pijnlijke aanvallen. Het beste aan dit geneesmiddel is niet alleen de effectiviteit, maar ook het feit dat het geen bijwerkingen heeft.