085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Hungr Blueberry Almond Lemon Poeder 650g

Poeder 650g
33,75 37,50
Op voorraad
33,75
-10%
prijs apotheek: 37,50 Je bespaart: -3,75
Voedingssupplement op basis van volkorenhaver, erwteneiwit en lijnzaad, verrijkt met vitaminen en mineralen. Ter vervanging van een volledige maaltijd. Bosbes, amandel en citroen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

HUNGR is een complete maaltijd, ontworpen om maximale voeding te bieden met een minimum aan ingrediënten. Verkrijgbaar in romige bananenbroodsmaak, pittige vanillesmaak of bosbes, amandel citroensmaak en klaar voor gebruik om uw honger te stillen wanneer u haast heeft. Meng HUNGR poeder gewoon met water of plantaardige melk, schudden en klaar!

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Maaltijdvervanger rijk aan proteïnen, mineralen en vitaminen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meng 2 afgestreken maatjes met 300 ml water of plantaardige melk en goed schudden gedurende 15 seconden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Havermeel (glutenvrij), erwten proteïne isolaat, biologische kokosbloemsuiker, lijnzaadoliepoeder, blauwe bespoeder, natuurlijk aroma, kleurstof: rode bietrood, verdikkingsmiddel: xanthaan gom, zwarte wortelsap concentraat, zuurteregelaar: monopotassium fosfaat, zoetstof: steviol glycosides, vitamine/mineralenblend.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hungr
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type maaltijd Vervangmaaltijd
Type voeding Dieetvoeding
Effect Afslankend, Maaltijdvervangers
Bevat Mineralencomplex, Overige samenstellingen, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Amandel, Bosbes, Citroen
Zonder melkeiwitten? not available
Met vezels? available
Toedieningswijze Oraal
Specifiek voor diabetici? not available
Lactosevrij? not available
Glutenvrij? not available
Zonder suiker? not available

Meest gestelde vragen

over Hungr Blueberry Almond Lemon

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Hungr Blueberry Almond Lemon