(1)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Marga uit Nijkerk schreef:
  Zeer snelle levering. De volgende dag al in huis. Top
  Goede ervaring
 • Dirkje uit Urk schreef:
  Goed
  Goed product, snelle levering
 • Janny Schroder uit BILTHOVEN schreef:
  Snel en betrouwbaar
  Een zeer snelle levertijd en een verzorgde aflevering.

Hylo-care 0,1% Oogdruppels 10ml

Medisch hulpmiddel in de vorm van oogdruppels zonder bewaarmiddelen voor bevochtiging en ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen. Geschikt gebruik voor alle types van contactlenzen.

prijs apotheek: 16,98
14,43
-15%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 16,98

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Grotere drukte: levertijd 1-3 dagen
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Eigenschappen

Hylo-Care ®: voelt bijzonder verfrissend aan; werkt beschermend en (medisch) verzorgend; is conserveermiddelvrij en daardoor geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor conserveringsmiddelen;  is geschikt voor dragers van contactlenzen (zowel harde als zachte lenzen); is lang houdbaar en daardoor bijzonder geschikt voor mensen die regelmatig oogdruppels moeten gebruiken.
Zur Befeuchtung und Unterstützung der Heilung einer geschädigten Augenoberfläche, z. B. in Folge von trockenen Augen oder nach operativen Eingriffen.
Sterile, phosphatfreie Lösung ohne Konservierungsmittel
Hylo-Care ® wordt geleverd in een flacon die voorzien is van het unieke, wereldwijd gepatenteerde Comod ®-systeem. Dit systeem bestaat uit een dubbelwandige flacon en een "airless pump". Dit pompmechanisme wordt in werking gesteld door op de onderkant van de flacon te drukken. Zo wordt voorkomen dat de steriele oplossing in contact komt met lucht of vloeistof. Besmetting is daardoor uitgesloten en dus zijn conserveringsmiddelen overbodig.

Hoe bewaren

Dankzij het Comod ®-systeem is Hylo-Care ® ook lang houdbaar. Daardoor is dit product zeer geschikt voor mensen die vaak last hebben van droge ogen en die dus regelmatig oogdruppels moeten gebruiken. Hylo-Care ® wordt geleverd in een flacon van 10 ml, voldoende voor minimaal 300 oogdruppels. Al deze positieve eigenschappen maken Hylo-Care ® tot een uniek product dat een waardevolle bijdrage kan leveren aan de effectieve aanpak van het vervelende probleem van droge ogen. Hylo-Care ® verfrist, beschermt en verzorgt.
Verfrissende en verzorgende oogverzorging. De doeltreffendheid van Hylo-Care ® is gelegen in de unieke combinatie van twee werkzame stoffen: natriumhyaluronaat en dexpanthenol. Natriumhyaluronaat heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als de natuurlijke traanfilm en zorgt daardoor voor een goede bioadhesie op het epitheel van het oogoppervlak. Natriumhyaluronaat kan een gelijkmatige en stabiele film op het oog vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt.  Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen. Dexpanthenol is een stof die in het lichaam omgezet wordt in pantotheenzuur. Pantotheenzuur is een belangrijk onderdeel van het co-enzym A, dat een grote rol speelt bij het herstel van bindweefselstructuren. Dexpanthenol werkt bovendien hydraterend en versterkt daardoor het hydraterende effect van het hyaluronzuur. De combinatie van deze twee stoffen zorgt voor een oogdruppel die niet alleen heel verzorgend werkt, maar die bovendien bijzonder verfrissend aanvoelt. Hylo-Care ® geeft het droge vermoeide oog als het ware nieuwe frisse energie.
Wann sollte man HYLO-CARE® nicht anwenden?
HYLO-CARE® sollte nicht bei einer Überempfindlichkeit ge- genüber einem der Bestandteile angewendet werden.
Merk Hylo
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Bevochtigend, Droge ogen, Oogchirurgie
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  guy
  08/06/2018
  zeer goed product en niet duur.
9,2 / 10
 • Marga uit Nijkerk schreef:
  Zeer snelle levering. De volgende dag al in huis. Top
  Goede ervaring
 • Dirkje uit Urk schreef:
  Goed
  Goed product, snelle levering
 • Janny Schroder uit BILTHOVEN schreef:
  Snel en betrouwbaar
  Een zeer snelle levertijd en een verzorgde aflevering.