085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Hylo-comod 0,1% Oogdruppels 10ml

14 reviews
Oogdruppels 10ml
11,67 15,98
promo
van 01/07/2022 tot 30/09/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
11,67
-27%
prijs apotheek: 15,98 Je bespaart: -4,31
Medisch hulpmiddel in de vorm van oogdruppels zonder bewaarmiddelen ter bevochtiging van droge ogen, een branderig gevoel in de ogen of voor het gevoel alsof er iets in het oog zit. Geschikt voor gebruik met contactlenzen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Voor de verbetering van de bevochtiging van het oog bij droge ogen, bij brandende ogen of wanneer het oog aanvoelt alsof er iets in zit. Hylo-Comod ® bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijke stof die in het oog en ook in andere delen van het lichaam voorkomt. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen. Zodoende wordt het oog met Hylo-Comod ® langdurig beschermd tegen droge ogen of tegen een prikkelend gevoel dat bij contactlensdragers regelmatig voorkomt. Het dragen van zowel zachte als harde contactlenzen wordt door het gebruik van Hylo-Comod ® aangenamer en comfortabeler en er vormen zich geen korstjes of schilfertjes (geen afzettingen). Omdat Hylo-Comod ® geen conserveringsmiddel bevat, wordt het ook bij zeer langdurig gebruik goed verdragen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Matige tot middelmatige symptomen van droge ogen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hylo-Comod ® kan naar behoefte worden toegepast op voorwaarde dat dit volgens het advies van uw arts of contactlensspecialist gebeurt. Gebruikelijke dagelijkse dosis: driemaal daags 1 druppel in ieder oog. Indien de klachten ernstig zijn, kan Hylo-Comod ® zonder bezwaar vaker per dag worden toegepast. Procedure: Bij het eerste gebruik het beschermkapje van de flacon afnemen en het pompmechanisme indrukken totdat de eerste druppels eruit komen. Hierna het uiteinde van de flacon met de duim en middelvinger vasthouden zodat u met de wijsvinger op de bodem van de flacon kunt drukken. Buig het hoofd enigszins naar achteren en kijk omhoog. Trek met uw vrije hand (deze die het flacon niet vasthoudt) het onderste ooglid wat naar voren zodat er een zakje ontstaat. Breng nu voorzichtig een druppel in het zo ontstane zakje door met de wijsvinger op de bodem van de flacon te drukken. Voorkom aanraking van oog en ooglid met de punt van de flacon. Vervolgens het oog een paar seconden sluiten en enkele malen achter elkaar knipperen zodat de druppel zich goed over het oogoppervlak verspreidt. Na gebruik de beschermkap weer op de flacon plaatsen. Verdere toepassingen:  als u de flacon nadien gebruikt, is die direct gebruiksklaar nadat u zijn beschermkapje hebt afgenomen. Na gebruik het beschermkapje altijd weer op de flacon plaatsen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 ml oplossing bevat 1 mg natriumhyaluronaat. Natriumwaterstoffosfaat dihydraat, natriummonowaterstoffosfaat dodecahydraat, sorbitol, water voor injecties.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Contra indicaties

Wanneer mag u Hylo-Comod niet gebruiken? Als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen van Hylo-Comod ® mag u dit product niet gebruiken. Kan Hylo-Comod samen met geneesmiddelen worden gebruikt? U kunt Hylo-Comod ® beter niet gelijktijdig met geneesmiddelen voor het oog gebruiken. Als u naast Hylo-Comod ® nog andere oogdruppels gebruikt, moet u tenminste 30 minuten wachten vooraleer u de andere druppels gebruikt. Als u ook oogzalf gebruikt, moet u die aanbrengen nádat u Hylo-Comod ® hebt gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hylo
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Bevochtigend, Droge ogen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-comod 0,1%

Op aanraden van de optometriste. Helpt erg goed tegen droge ogen. Snelle levering. Ben er erg blij mee.

Elisabeth

Op aanraden van mijn oogarts gebruik ik dit al enkele jaren. Het branderig gevoel wordt veel minder.

Chris

Oogarts van mijn broer in Paramaribo adviseerde hem om dit product te gebruiken, daar is het natuurlijk heel duur vandaar dat ik het voor hem heb besteld, had het heel gauw in huis en per luchtpost naar hem opgestuurd. ondertussen heeft mijn broer mij gebeld dat dit product hem heel veel baat en verlichting geeft, zal zeker voor hem weer bij jullie bestellen.

Hortense

Hydrateert de ogen enorm en reinigt tegelijkertijd; make-upresten

Francine

De oogarts adviseerde mij deze druppels te gebruiken. Helpt prima tegen droge ogen.

Chris

Ik gebruik dit op aanraden van mijn oogarts voor mijn droge ogen en kan niet meer zonder! Heel fijn!

Marian

Heel goed product. Ik heb last van droge ogen en daarbij helpt dit product dat mijn ogen niet zo'n zeer doen. Goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek!

Chris

Geweldig product om uw ogen vochtig en comfortabel te houden. Het heeft een zeer schoon en eenvoudig applicatiesysteem, en vooral dat de duur ervan zes maanden is. ! Ik beveel het aan!

Ana

Veilig verpakt en op afgesproken tijd bezorgd. Product voldoet aan mijn wensen

chelly

Zeer praktisch en comfortabel in gebruik

JOSE LUIS

ik zal het steeds opnieuw gebruiken. zeer goed voor mijn ogen.

marianne kornfeld

Hele goede oogdruppel. En jullie leveren erg snel.

Monique van der Haring

Het beste oogdruppel die er bestaat ik heb al jaren klachten voor droge ogen door de beroep(lasser) allerrei soort oogdruppel probeert ik kan geen betere vinden dan deze drupeel zelf mijn specialist dokter aanbevolen ik raad hen zeker aan

Hasan

Goede druppels. Verlicht droge ogen en mooi systeem om te druppelen.

Kees