085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Imunixx 100 Tabletten 90 stuks

14 reviews
Tabletten 90 stuks
39,52 49,40
Op voorraad
39,52
-20%
prijs apotheek: 49,40 Je bespaart: -9,88
Voedingssupplement op basis van beta glucanen in de vorm van tabletten. Stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Verhoogt de weerstand van het organisme: tijdens de herfst- en winterperiode; bij mensen met verzwakte weerstand; bij geestelijke druk en inspanning; bij zware lichamelijke inspanning; bij blootstelling aan zonlicht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Kidz: 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht per dag. Innemen 's morgens voor de maaltijd. Tabletten: 1 à 2 tabletten 's morgens met water in te nemen. Of starten met Imunixx 500 mg gedurende 5 dagen en daarna Imunixx 100 mg. De crème/gel is ter bevordering van wondgenezing. 3 applicaties per dag, in cirkelvormige bewegingen op het litteken aanbrengen, tot de crème is ingedrongen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve bestanddelen

Ultrazuivere bèta-1,3/1,6-glucaan (oesterzwamextract of Pleurotus ostreatus). Imunixx 100 bevat 100 mg extract, Imunixx 500 bevat 500 mg extract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Natuurlijke weerstand
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Stimuleert afweersysteem, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 100

Top produkt....neem dit al jaren en goedkoper dan elders!

Pascal

Neem deze dagelijks om weerstand te verhogen op aanraden van cardioloog, enige product wat echt helpt, andere geprobeerd maar dit zijn voor mij de beste.

Anja

Neem deze dagelijks om weerstand te verhogen op aanraden van cardioloog, enige product wat echt helpt, andere geprobeerd maar dit zijn voor mij de beste.

Anja

Het is een geweldig produkt. Ik voel een sterke verbetering van mijn weerstand na inname. Ik zou het iedereen aanraden met een lage weerstand. Je voelt vrij snel een verschil. Viata geeft een goede prijs en de levering was erg snel.

Inge

Ik kan mijn leven indelen in een periode voor Imunixx en de periode er na. De veelvuldige verkoudheden en griep (4-6 per jaar) zijn veranderd in 1 à 2 x per jaar enkele dagen snotteren en dan genezen. De dokter raadde me aan 1 pilletje 100mg elke dag en in geval van beginnende ziekte gedurende 3 dagen 5 pilletjes per dag om mijn weerstand een boost te geven. Een heel ander leven voor mij.

Norbert

Op aanraden van onze homeopathische arts genomen. zeer tevreden over het product

eddy claes

Top product voor imuniteit!

Snezhana Hitova

Ik bestel dit voor mijn schoon broer en die zijn problemen volledig voorbij( Hij neemt wel 2 pillen per dag). Mvg

Tony Goignard

na bloedafname was de waarde na een kleine maand gestegen ik ben op goede weg voor mijn immuumsysteem op hogere waarde te krijgen zonder bijwerkingen

anja

Gemakkelijk in te nemen , verkoudheid sneller genezen

Caroline

na 3x longontsteking beginnen nemen op aanraden vd dokter , helpt me de winter door , ben sindsdien niet meer ziek geweest .. aanrader voor iedereen !!!

peggy

Is een fantastisch produkt. Ik gebruik t ganse winter en ben zelden ziek

Els

Top!!!

Ann

Topproduct!!! Ik neem dit elke winter en mijn weerstand is echt stukken beter nu.

Ann