085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Imunixx 500 Tabletten 30 stuks

9 reviews
Tabletten 30 stuks
46,72 59,90
Op voorraad
46,72
-22%
prijs apotheek: 59,90 Je bespaart: -13,18
Voedingssupplement op basis van beta glucanen in de vorm van tabletten. Stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Verhoogt de weerstand van het organisme: tijdens de herfst- en winterperiode; bij mensen met verzwakte weerstand; bij geestelijke druk en inspanning; bij zware lichamelijke inspanning; bij blootstelling aan zonlicht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Kidz: 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht per dag. Innemen 's morgens voor de maaltijd. Tabletten: 1 à 2 tabletten 's morgens met water in te nemen. Of starten met Imunixx 500 mg gedurende 5 dagen en daarna Imunixx 100 mg. De crème/gel is ter bevordering van wondgenezing. 3 applicaties per dag, in cirkelvormige bewegingen op het litteken aanbrengen, tot de crème is ingedrongen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve bestanddelen

Ultrazuivere bèta-1,3/1,6-glucaan (oesterzwamextract of Pleurotus ostreatus). Imunixx 100 bevat 100 mg extract, Imunixx 500 bevat 500 mg extract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Natuurlijke weerstand
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Stimuleert afweersysteem, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 500

Stipte levering

Erik Maes

Omdat ze diabetes hebben en een verzwakte immuniteit, verandert een eenvoudige verkoudheid elk jaar in een astmatitische bronchitis + sinusitis. Sinds ik dit product neem, zijn verkoudheden zeldzaam voor mij en genezen ze heel snel. Ik raad imunixx aan voor iedereen met een verzwakte immuniteit en mensen die gevaar lopen, vooral in deze tijden van pandemie ;-)

Alain

Being diabetic and with a weakened immunity, a simple cold turns into asthmatitiform bronchitis + sinusitis every year. Since I've been taking this product, colds are rare for me, and heal very quickly. I recommend imunixx for anyone with weakened immunity and people at risk, especially in these times of pandemic ;-)

Alain

Top product, het geeft me direct een boost als ik met vermoeidheid te kampen heb en daardoor allerlei kwaaltjes ontwikkel zoals bijvoorbeeld koortsblaasjes.

Sandra Holvoet

Beste product dat ik ooit nam; ik ben een 2-tal per jaar tijdens voor- en najaar ziek, meer bepaald luchtwegen. Sedert nemen van Imunixx nog niet ziek geweest! Ik beveel product sterk aan!!

Katrien Verlinde

Prima middel geeft je meer weerstand

Godelieve

Is een fantastisch produkt. Als je een infectie voelt opkomen, onmiddellijk innemen en s anderendaags ben je beter! Zonder andere medicatie!

Els

Ik sukkelde telkens helle winter van de ene verkoudheid naar de andere. Het is nu de 2e winter dat ik Immunix neem en heb al 2 winters geen verkoudheden gehad.

Ann

super product

evelien