085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Ineldea Chondrobiol Plus Capsules 120 stuks

Capsules 120 stuks
22,95 25,50
Op voorraad
22,95
-10%
prijs apotheek: 25,50 Je bespaart: -2,55
Voedingssupplement op basis van chondroïtine, duivelsklauwglucosamine, kurkuma, boswellia, mangaan en koper, in de vorm van plantaardige capsules. Aangewezen voor de ondersteuning en de soepelheid van de gewrichten.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag voor onderhoudsbehandeling (60 dagen) tot 4 capsules per dag in geval van acute stoornissen (30 dagen).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 4 capsules: glucosamine 2KCI sulfaat van mariene oorsprong (schelpdieren) 1200 mg, plantaardige capsule (HPMC, kleurstof: kopercomplex van chlorofyllin), chondroïtinesulfaat van mariene oorsprong (vis) 1200 mg, kurkumawortelpoeder 100 mg en boswelliahars 75 mg, duivelsklauwwortelextract 125 mg (getitreerd in harpagosiden 6 mg), rijstzemelenextract, mangaangluconaat 1 mg, kopergluconaat 1 mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij een maagzweer, een zweer aan de twaalfvingerige darm of galstenen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u anticoagulantia gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ineldea
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Duivelsklauw, Kurkuma, Mangaan
Aangewezen bij Artrose, Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Keyword Artrose, Gewrichtspijn, Kraakbeen, Soepele gewrichten
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Ineldea Chondrobiol Plus