085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

Ineldea Detox Colon Zakjes 10 stuks

Zakjes 10 stuks
19,32 21,00
Op voorraad
19,32
-8%
prijs apotheek: 21,00 Je bespaart: -1,68
Voedingssupplement op basis van inuline van cichorei en appel, ispaghul, vijg, pruim, bietensap, tamarinde, venkel en aloë vera bladeren, in de vorm van een poeder voor verdunning. Aangewezen om een gezond maag-darmstelsel te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De dikke darm is het laatste stadium van het darmtransit van voedsel. Het verwijdert de vloeistoffen die aanwezig zijn in onverteerbare voedselresten om vaste afvalstoffen te produceren die via de ontlasting worden uitgescheiden. Wanneer de transit te traag is, of wanneer de dikke darm te verzadigd en verstopt is, worden deze voedselresten maar ook toxines ofwel opnieuw door het lichaam opgenomen en zullen zich dan ophopen, ofwel worden ze naar een ander filterorgaan (of emunctorium) geleid.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Intestinale ongemakken, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, gebrek aan fysieke en mentale vitaliteit, doffe teint, moeilijk gewicht verliezen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag, gemengd in 200 ml water, voor of na de lunch.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Cichorei-inulinevezels 5.865 mg en appelvezels 1.060 mg, plantenpoeders: Ispaghulzaden 1.000 mg, Vijgenvrucht 150 mg, Pruimvrucht 150 mg; natuurlijk aroma, kleurstoffen: karamel, bietensap; plantenextracten: Tamarindepulp 75 mg, Venkelzaad 75 mg, Canefruit 75 mg, Aloë vera bladeren 10 mg; zuurteregelaar: citroenzuur.
Glutenvrij. GMO-vrij.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor langdurig gebruik

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ineldea
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Darmreinigend, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Ondersteunt de stofwisseling
Bevat Aloë vera, Inuline, Ispagula, Tamarinde, Venkel, Vijg
Keyword Constipatie, Darmtransit, Maag- en darmwerking
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Ineldea Detox Colon