9,2 / 10
 • Wil uit Wijchen schreef:
  Zeer goede en snelle levering
  Zeer goede en snelle levering
 • Joke uit Utrecht schreef:
  Snelle levering voor een goede prijs
  De prijs is een stuk lager dan bij bestelling bij een Nederlandse firma. De volgende dag hadden wij ons bestelde product al in huis.
 • Maja uit Sustrm-Moor schreef:
  Prima
  Snelle bezorging

Inhalo Rhinathiol Oplossing 20ml

Geneesmiddel als ondersteunende behandeling bij aandoeningen van de bovenste luchtwegen, in de vorm van een oplossing voor inhalatiedamp. Heeft een ontsmettende en ontzwellende werking. Wordt gebruikt bij sinusitis, bronchitis en verkoudheid.

 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Geregistreerd voor deze indicatie.

Toepassing

Symptomatische adjuverende behandeling van aandoeningen van de bovenste luchtwegen en de bronchi zoals de behandeling van sinusitis, tracheïtis, bronchitis en banale verkoudheden.
Dosering

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar. 2 à 3 druppels Inhalo Rhinathiol in 300 ml warm, maar niet-kokend water gieten. Deze behandeling onmiddellijk herhalen met 2 à 3 druppels Inhalo Rhinathiol tot het vereiste aantal druppels per beurt gebruikt is (20 druppels voor volwassenen, 10 druppels voor kinderen). Deze behandeling 5 à 6 maal per dag herhalen.

Voorzorgsmaatregelen

Opgelet: Het product nooit in water gieten dat aan het opwarmen is (zie rubriek "Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik"). De dampen gedurende 3 minuten inhaleren via de mond en de neus. Een zakdoek gebruiken om irritaties van de ogen te vermijden. Het gebruik van een inhalator is aanbevolen. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 2 jaar.
Levomenthol 9,9 g, eucalyptol. 1,6 g ad 100 g.
Attention: Ne jamais verser de produit dans de l'eau que vous êtes en train de chauffer (voir rubrique "avertissements et précautions particuliers en cas d'utilisation"); Inhaler les vapeurs par la bouche et le nez pendant 3 minutes; Veiller à utiliser un mouchoir afin d'éviter l'irritation des yeux.  Nous vous conseillons vivement d'utiliser un inhalateur; Ne pas administrer aux enfants de moins de 2 ans.
Merk Inhalo rhinathiol
Aflevervorm Oplossing
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type hoest Overige hoest
Type neusproblemen Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 2 jaar
Specifiek voor Keel, Neus, Sinus
Keyword Inhalatie , Luchtwegen, Verkoudheid
Generisch middel? not available
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Inhalatie
Zonder suiker? available

Inhalo Rhinathiol is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

9,2 / 10
 • Wil uit Wijchen schreef:
  Zeer goede en snelle levering
  Zeer goede en snelle levering
 • Joke uit Utrecht schreef:
  Snelle levering voor een goede prijs
  De prijs is een stuk lager dan bij bestelling bij een Nederlandse firma. De volgende dag hadden wij ons bestelde product al in huis.
 • Joey uit Belfeld schreef:
  Top service!
  Prima service! De bestelling wordt snel gereed gemaakt en verzonden. Verder zijn de producten goed verpakt!