085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

J-IxX Intense Tabletten 60 stuks

7 reviews
Tabletten 60 stuks
30,02 43,50
Op voorraad
30,02
-31%
prijs apotheek: 43,50 Je bespaart: -13,48
Voedingssupplement op basis van boswelia, curcumine, gember, mangaan, vitamine C en D in de vorm van tabletten voor een krachtige ondersteuning van de gewrichten, spieren en pezen. Geschikt bij ontstekingen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Krachtige ondersteuning voor gewrichten, spieren en pezen. Aangewezen bij ontstekingen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Start dosis: 2 tabletten 's morgen en 1 tablet 's avondsOnderhoud: 1 tablet 's morgen en 1 tablet 's avonds Bij het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Dosering per 2 tabletten:450mg boswelia (min 30% AKBA), 1200mg curcumine (BCM-95), 100mg gemberextract met 22% gingerolen en shogaolen, mangaan, vitamine C en D.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding of in geval van verstopte galwegen. Je arts of apotheek waarschuwen als je een antistollingsmiddel gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Spieren & Gewrichten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Gember, Kurkuma, Mangaan, Overige
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Keyword Artrose, Gewrichtspijn, Kraakbeen
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met J-IxX Intense

Neem het al een jaar ben er super tevreden over. Had pijn aan heup en rug tijdens het wandelen dat is nu gelukkig voorbij dank zij deze tabletten Top

Peeters J.

had vreselijke pijn in m n knieen (artrose) ik ben begonnen.met deze pillen en.ik loop weer normaal en heb bijna geen.pijn meer. mijn huisarts keurde ze goed

van mieghem jacqueline

Neem dit product nu 3 maanden en is werkelijk top. Geen last meer van lage rugpijnen, pijn aan schouders en enkels.

Carine

Helpt echt kan niet meer zonder.

Carine

Werd voorgeschreven door mijn fysische geneesheer tegen erge slijtage van mijn nek en lage rug en de daarbij horende pijn. Hierdoor hoef ik minder ontstekingsremmers te gebruiken tegen de pijn.

Diane

Pas begonnen met het innemen van J-IXX, dus nog niet echt resultaat. Wel al heel positief is dat ik er geen maagproblemen van heb, in tegenstelling tot mijn voorgaande medicatie, waarbij ik dan iets voor de maag moest nemen...

Leen

Op aanwijzen van gespecialiseerde arts, artrose en zenuwpijnen, J-ixX intense ingenomen in samenwerking met LiponixX. Pijn verminderd, terug kunnen slapen .

Martine