085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Jobst Ultrasheer AM panty zwart M 1 stuks

Jobst Ultrasheer AM panty zwart M 1 stuks

1 stuks
87,81 97,57
Op voorraad
87,81
-10%
prijs apotheek: 97,57 Je bespaart: -9,76
Panty. Gecontroleerde degressieve compressiegradiënt om een zeer effectieve therapie te garanderen. Dijomtrek: 60-81cm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Jobst Medical Legwear kousen zijn speciaal ontwikkeld om vermoeide en/of pijnlijke benen te verlichten. Ze zijn ideaal voor het ondersteunen van de behandeling van veneuze en lymfatische aandoeningen en het voorkomen van zwelling van voeten, enkels en benen. Deze kousen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die, op medische indicatie, effectieve beensteun nodig hebben zonder verlies van comfort, gezondheid en elegantie. Jobst Medical Legwear kousen zijn zo ontworpen dat ze altijd even comfortabel zijn om te dragen, of het nu in het begin (bij het aantrekken) of aan het eind van de dag is. Ze zijn gemaakt van duurzame zachte vezels en hebben platte naden aan de tenen en een ademend katoenen kruisje. Er zijn veel verschillende maten beschikbaar om te zorgen voor een model dat de anatomische vorm van de benen op een natuurlijke manier volgt. Jobst Medical Legwear kousen worden ook gekenmerkt door een degressieve compressie. Hierdoor is de compressie het hoogst bij de enkelhoogte en neemt de compressie geleidelijk af naar boven. Deze functie stimuleert de bloedcirculatie. Jobst Medical Legwear compressiekousen zijn verkrijgbaar in 3 compressieklassen: 1. Klasse 1: 15 - 20 mmHg voor lichte veneuze insufficiëntie Effectieve therapie voor milde veneuze aandoeningen die degressieve compressie vereisen. Indicaties: Vermoeide en pijnlijke benen; Enkels, benen en voeten licht gezwollen; Lichte vorm van spataderen; Een milde vorm van spataderen tijdens de zwangerschap. 2. Klasse 2: 20-30 mmHg voor gevorderde tot ernstige veneuze insufficiëntie Effectieve therapie voor geavanceerde tot ernstige veneuze aandoeningen die degressieve compressie vereisen. Indicaties: Vermoeide en pijnlijke benen; Matige tot ernstige spataderen (en tijdens de zwangerschap); Na varicectomie; Postsclerotherapie; Lichte neiging tot oedeem; Oppervlakkige tromboflebitis; Voorkomt terugkerende zweren. 3. Klasse 3: 30 - 45 mmHg voor ernstige chronische veneuze insufficiëntie Indicaties: Behandeling van ernstig oedeem; Ernstige spataderen; Actieve veneuze zweren; Als preventieve maatregel tegen terugkerende veneuze zweren; Lymfatisch oedeem; Orthostatische hypotensie; Na adertherapie; Na sclerotherapie; Verlicht pijn en ongemak in gevallen van ernstige spataderen, veneuze zweren en oedeem. Jobst Medical Legwear compressiekousen bestaan (onafhankelijk van de compressieklassen) in 2 versies: 1) Jobst UltraSheer: Bijzonder transparant (gemaakt van fijne garens), superlichte en elegante bodem/panty. Dit is een unieke mix van garens met een speciale afwerking voor een gevoel van elegantie en comfort.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Het is belangrijk dat je de kousen regelmatig en consequent draagt. Je zal je beter voelen en je benen zullen er mooier uitzien. Waarschuwing: compressiekousen van ongeschikte afmetingen (bijvoorbeeld te strak) die niet goed op de benen passen, kunnen problemen veroorzaken. Bovendien moet je open wonden met steriel gaas bedekken voordat je de compressiekous aanbrengt. In het begin zal je waarschijnlijk enige moeite hebben met het aantrekken van de compressiekousen, maar normaal gesproken zou je na een paar dagen geen problemen meer moeten hebben, vooral als je rekening houdt met de volgende tips: Schuif het voetgedeelte geleidelijk over de tenen en vervolgens over de wreef en de hiel. Schuif vervolgens de bodem over de kuit en de dij. Trek de onderkant voorzichtig naar boven om eventuele rimpels te verwijderen. Maak de onderkant van beide handen glad met een massagebeweging. Doe dit tot je geen plooien meer ziet. Wasinstructies: Wasbaar in de machine (warm water). Drogen bij lage temperatuur. Niet strijken. Niet bleken. Niet chemisch reinigen. Gebruik een wasmiddel voor het delicate wasgoed. Gebruik een wasverzachter. Spoel de kousen/kousen goed uit. Verdraai de kousen/kousen niet. Verzorging van de siliconenstrip: Indien nodig kan je de siliconenstrip met de hand wassen om overtollige crème, lotion, haar en andere materialen te verwijderen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Jobst Medical Legwear kousen kunnen niet worden gedragen als je aan een of meer van de volgende voorwaarden voldoet: In geval van ischemie (bv. gevorderde arteriële ziekte); In geval van ongecontroleerd congestief hartfalen/insufficiëntie In geval van onbehandelde septische flebitis. In geval van flegmasia cerulea dolens.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Jobst

Laatste reviews en ervaringen met Jobst Ultrasheer AM panty zwart M