Uw selectie

Toggle filter
1 - 1 van 1 |
 (4)
K Protect sticks Stick 30 stuks

Voedingssupplement op basis van groene thee, look, broccoli, curcuma, honingboomextract, foliumzuur, selenium en vitamine B6, in de vorm van vloeibare sticks. Draagt bij tot de weerstand en helpt tegen oxidatieve stress.

Meer info »
€ 49,50 -10%
44,55
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen
Andere producten uit deze categorieën
Vitaminen en mineralen

Ons lichaam bestaat uit allerlei cellen die ons in staat stellen om dagelijks goed te blijven functioneren. Vandaar dat het erg belangrijk is om zorg te dragen voor deze cellen en deze te beschermen. K’ Protect bevat een unieke formule van beschermende ingrediënten om actief aan preventie te doen. Deze stoffen beschermen onze cellen tegen oxidatieve stress en dragen bij tot een normale weerstand.

 

Actieve preventie met K’ Protect

Wetenschappelijk onderzoek wees uit dat er een aantal stoffen zijn die onze cellen steunen. Bijgevolg is K’ Protect verrijkt met zeven beschermende stoffen: broccoli, look, quercetine, selenium, granaatappel, groene thee en kurkuma. Ingrediënten zoals look, groene thee en kurkuma steunen onze cellen door middel van hun anti-oxidatieve werking. Groene thee zal zo onze cellen bijvoorbeeld beschermen en look zal voor een toename van het anti-oxidatief vermogen van het organisme zorgen. Selenium beschermt onze cellen dan weer door bij te dragen aan een normale weerstand. Daarnaast bevat K’ Protect foliumzuur en vitamine B6: deze zijn respectievelijk goed voor ons immuunsysteem en ons energiemetabolisme.

Deze unieke combinatie zit vervat in een vloeibare stick met granaatappelsmaak die je één keer per dag inneemt. Voor meer informatie over het gebruik van K’ Protect, raadpleeg je best je arts of vraag je advies bij je Viata apotheker.

 

Algemene maatregelen

Naast een efficiënt voedingssupplement zoals K’ Protect, zijn er ook enkele algemene maatregelen om je lichaam te beschermen. Drie belangrijke pijlers bij actieve preventie zijn: voeding, lichaamsbeweging en gewicht. Een gezond lichaamsgewicht (BMI <25), een dagelijkse fysieke activiteit van 30 minuten en een dagelijkse consumptie van minstens 5 porties groenten en fruit zijn essentieel om ons lichaam te beschermen. Verder is het belangrijk om niet te roken, je alcoholgebruik in te perken en je consumptie rood vlees te matigen. Ook is het aangeraden om voldoende volle graanproducten en peulvruchten toe te voegen aan je maaltijden.