TED kniekous long M 7480 2 stuks

4 reviews
2 stuks
23,40 25,43
Op voorraad
23,40
-8%
prijs apotheek: 25,43 Je bespaart: -2,03
De T.E.D. anti-embolie-kous heeft een speciale struktuur zodanig dat zij slechts kan uitgerokken worden in de lengterichting en dat de breedte, aangepast aan de vorm van het been en aan de op de verschillende punten gewenste druk, zich niet wijzigt. De kousen kunnen herhaaldelijk gewassen en terug gebruikt worden. Het dragen van deze kousen vermindert het optreden van diepe veneuze tromboses en het risico op longembolie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De kousen bezitten een nauwkeurig aangepaste graduele druk van 18 mm Hg ter hoogte van de enkel tot 8 mm Hg aan de dij. De T.E.D. anti-embolie-kous is van een speciale struktuur zodanig dat zij slechts kan uitgerokken worden in de lengterichting en dat de breedte, aangepast aan de vorm van het been en aan de op de verschillende punten gewenste druk, zich niet wijzigt. De kousen kunnen herhaaldelijk gewassen en terug gebruikt worden. Het dragen van deze kousen vermindert het optreden van diepe veneuze trombose met risico van longembolie. Graduele druk.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Covidien / Kendall
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Soort Kniekous, Met teen
Type kous Anti-emboliekousen
Doelgroep Man, Vrouw
Keyword Steun

Laatste reviews en ervaringen met TED kniekous long M 7480

Heel tevreden met het product. Snel geleverd!

Ghyslena

Snelle levering.

K E

Even goed de maten opnemen en dan is het heel simpel de juiste steunkousen te bestellen. Ze bevallen heel goed. Super snelle levering en correcte afhandeling

Johan

De door u geleverde steunkousen, passen uitstekend en zitten perfect. Zeer bedankt. Met vr.gr., Johan Pullen

jenny