085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Kersepitje Cervico 13x55cm

2 reviews
13x55cm
14,36 19,95
Op voorraad
14,36
-29%
prijs apotheek: 19,95 Je bespaart: -5,59
Warmtekussen op basis van kersenpitten. Ideaal voor koude avonden en nachten maar biedt ook verlichting bij dagelijkse ongemakken, krampen en spierpijn. Kan ook als koudekompres gebruikt worden tegen kneuzingen en verstuikingen. Uiterst kwalitatief en veilig in gebruik.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Opwarming in de magnetron gedurende 4 minuten op 700 à 800W. Bevochtig het warmtekussen even met water om uitdroging tegen te gaan. Machine-wasbaar op 30°

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gesteriliseerde en ontstofte kersepitten in een doek van gecertificeerd bio-katoen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Laat het kussen na opwarming volledig afkoelen alvorens het opnieuw op te warmen. Oververhitting kan schade veroorzaken aan het kussen en de omgeving.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Kersepitje
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type gewrichtsondersteuning Coldhotpack
Type hulpmiddel Overige, Kussens
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Gewricht Hals
Geeft warmte? available

Laatste reviews en ervaringen met Kersepitje Cervico

Na een spoedopname in het ziekenhuis eind augustus 2020 en een terugkeer met zware naweeën, gebruik ik dit kussen na mijn kinesitherapiesessies om de motoriek in mijn linkerbeen en rechterarm terug te krijgen, na oefeningen of massages

schoettel marc

Mijn vorig gelijkaardig kersenpitkussen was zoooo oud, dat de stof was beginnen te verslijten en de kersenpitjes eruit vielen. Dus tijd voor een nieuw :-) Ik denk wel dat mijn vorig kersenpitje langer in de microgolfoven mocht dan dit. Het belangrijkste is dat het warm wordt en dat ik het goed op mijn schouders kan leggen. Ben weer een tevreden mens. Dit kersenpitje op mijn nek en schouders en het 'dorso'kersenpitje op mijn rug - uiteraard verwarmd in de microgolfoven - en zo gaan slapen (in de winter)... zalig.

Nathalie