Kerutabs voordeelbundel Tabletten 5 stuks

Bestel nu Kerutabs in deze voordeelbundel

prijs apotheek: € 120,75 -13%
105,05
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Kerutabs
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type allergie Lactose
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Lactase
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

 (0)
Kerutabs

Voedingssupplement op basis van enzyme-lactase, in de vorm van tabletten. Voor mensen met een lactose-intolerantie om voedingsmiddelen met lactose beter te verteren.

Gedeelde ervaringen
  Fred
  10/05/2018
  Mijn dochter heeft ze nodig ze gebruikt een doosje van 100 stuks ongeveer per maand daar de ziektekosten verzekering dit niet vergoed is het fijn dat je een voordeel bundel kan bestellen
  Ann
  01/02/2018
  Super product !
  Jens
  20/11/2017
  Een heel goed product voldoet volledig aan de gestelde eisen mijn vrouw heeft een lactose intolerantie en kan met deze Kerutabstabletten weer overal naar toe zonder enige problemen.
  Jean-R.
  19/11/2017
  Kerutabs wordt alleen per tablet getest op 1100 FCC lactase. Andere soortgelijke producten op de markt zijn aanzienlijk rijker aan lactase (3300 tot 9000 FCC) zonder dat ze duurder zijn. De kosteneffectiviteit van Kerutabs is daarom zeer ongunstig.
  Guy
  26/07/2017
  Mijn man gebruikt Kerutabs al meerdere jaren, hij heeft een lactoseintolerantie. Het werkt doeltreffend en aan een voordelige prijs verkrijgbaar bij Viata!
  Tiny
  28/03/2017
  Snelle en correcte levering!! Perfect!!
  Kitty
  01/11/2016
  Ik ben plotseling en zeer onverwachts op een onverklaarbare redenen allergies geworden voor lactose weipoeder en Melk en ik ben erg super blij met Kerutaps want ik houd heel erg veel van zuivel .heb echt wel andere producten zoals soja enz geprobeerd maar nee ik krijg dit echt niet naar binnen en dankzij Kerutaps kan ik af en toe een broodje kaas nemen of een toetje JAMMIE JAMMIE HOERA voor Kerutaps wat een uitvinding