085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Kwalitis 90 caps duopack Capsules 2x90 stuks

1 reviews
Capsules 2x90 stuks
70,38 102,00
Op voorraad
70,38
-31%
prijs apotheek: 102,00 Je bespaart: -31,62
Bestel nu 2 stuks Kwalitis 90 caps aan een voordelige prijs. Voedingssupplement op basis van Curcuma Longa L extract in de vorm van capsules. Draagt bij tot een goed humeur en zorgt voor een beter levenskwaliteit.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt in Azië, meer in het bijzonder in India en China, traditioneel gebruikt om zijn heilzame effecten. De gunstige effecten ervan zijn onderzocht in talrijke domeinen. Over de effecten ervan op de stemming bestaan bijzonder gedetailleerde literatuurgegevens, die de doorslaggevende resultaten van studies met het product aantonen.In bepaalde omstandigheden kan Kwalitis, die een specifiek extract van Curcuma longa bevat, een nieuwe aanpak zijn, een natuurlijk nutritioneel middel waarvan de onschadelijkheid bewezen is, ter ondersteuning van het mentale evenwicht. De talrijke studies die in dit domein zijn uitgevoerd, tonen aan dat het kurkuma-extract in Kwalitis de stemming positief beïnvloedt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bevordert de geestelijke balans.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag bij het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

500 mg d'extrait de Curcuma (Curcuma longa L.) BCM-95® contenant 475 mg de curcuminoïdes (curcumine, déméthoxycurcumine, didéméthoxycurcumine) et des huiles volatiles (tumerone, atlantone, zingiberone).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trenker
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht
Bevat Kurkuma
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis 90 caps duopack

Mijn man die HSP is, gebruikt al enkele jaren Kwalitis. Het verbetert zijn geestelijke rust en evenwicht. Als hij het een tijdje niet neemt is hij merkbaar humeuriger en meer prikkelbaar. Dus zorg ik ervoor dat we steeds Kwalitis in huis hebben.

Vera