Kwalitis Capsules 90 stuks

Voedingssupplement op basis van Curcuma Longa L extract in de vorm van capsules. Draagt bij tot een goed humeur en zorgt voor een beter levenskwaliteit.

prijs apotheek: € 47,50
29,84
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt in Azië, meer in het bijzonder in India en China, traditioneel gebruikt om zijn heilzame effecten. De gunstige effecten ervan zijn onderzocht in talrijke domeinen. Over de effecten ervan op de stemming bestaan bijzonder gedetailleerde literatuurgegevens, die de doorslaggevende resultaten van studies met het product aantonen.

In bepaalde omstandigheden kan Kwalitis, die een specifiek extract van Curcuma longa bevat, een nieuwe aanpak zijn, een natuurlijk nutritioneel middel waarvan de onschadelijkheid bewezen is, ter ondersteuning van het mentale evenwicht. De talrijke studies die in dit domein zijn uitgevoerd, tonen aan dat het kurkuma-extract in Kwalitis de stemming positief beïnvloedt.
Bevordert de geestelijke balans.
1 capsule per dag bij het eten.

500 mg d'extrait de Curcuma (Curcuma longa L.) BCM-95® contenant 475 mg de curcuminoïdes (curcumine, déméthoxycurcumine, didéméthoxycurcumine) et des huiles volatiles (tumerone, atlantone, zingiberone).
Merk Trenker
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht
Bevat Kurkuma
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Anne
  19/11/2017
  Uitstekend product om de geest te kalmeren. Zeer goed resultaat op gewrichten en onderrugpijn.
  Reza
  15/07/2017
  super goed product zeker bij stemmingswisselingen alsook voor spierpijnen neem het nu reeds 2 jaar ik had even gestopt met de pillen en alles kwam terug dus nu blijf ik ze terug trouw gebruiken dank aan mijn goede apotheek die het mij heeft leren kennen
  Caroline
  12/12/2016
  Ik heb cvs en fybromyalgie en had ook veel last van mijn maag. Sinds ik de capsules neem , zijn mijn pijnen toch veel verminderd , mijn maagklachten zijn gedaan en heb toch een beetje meer energie dan vroeger. Neem het nog niet zo lang, maar voel toch al verschillen sinds ik het neem.
  Patricia
  21/08/2016
  Voor moreel
  helene
  08/05/2016
  Sinds ik deze complėment gebruik, heb ik een veel betere moraal en bovendien werkt het ook op het niveau van mijn schouders
  cecile
  29/04/2016
  Sinds ik kwalitis inneem is mijn spijvertering fel verbeterd ook de strees is fel verminderd ben veel rustiger ook slaap ik snacht meer door dan voordien dus dit is zeker een aanrader voor mensen met stress en slecht spijsvertering ! Cecile
  Hilde
  25/04/2016
  Frozen Shoulder enkele weken na het gebruik van Kwalitis Curcumine (2 per dag), ben ik volledig gestopt met pijnstillers en is de beweeglijkheid echt toegenomen.
  Michiel
  28/03/2016
  Mijn maag/darm/lever specialist is door mij bekend gemaakt met uw gegevens gezien de positieve resultaten van uw service en van het product.
  Debaillie mia
  05/07/2015
  Ik kan het iedereen aanraden het is een super middel ,ik kwam op deze pagina ,daar ik zocht achter de folder die ik laats bij kreeg in de apotheek ,van kwalitis voor door te sturen naar een vriendin ,die het goed kan gebruiken ik zelf neem curumix plus met boswellia voor mijn gewrichten ,en ook vers ,en in poeder ook samen met gember ,ik heb stenose ,kon bijna niet meer stappen en sinds ik curcumine longa neem heb ik meer dan een jaar al geen ontstekings remmers genomen ,voel mij super met curuma ,en met de kwalitis slaap ik als een roos ,nogmaals bedankt aan de verkoopster van trenker die mij een staal en folder gaf bij de apotheek Demeulemeester in oostende mvg mia