085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

13-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Zonder zorgen in de zon met La Roche-Posay Anthelios SPF 50

Geschreven door Niels zonnebescherming SPF gevoelige huid

Je huid beschermen tegen de zon is enorm belangrijk. Daarom bestaat er ook een enorm aanbod aan zonneproducten in allerlei vormen. Het is dus niet altijd makkelijk om een goede, geïnformeerde keuze te maken. Wij hebben voor jou een topproduct uitgetest en de specifieke voordelen ervan opgelijst om die keuze een beetje makkelijker te maken. Lees hier hoe La Roche-Posay Anthelios jouw huid op een comfortabele, efficiënte manier beschermt.

Wat voor zonnecrème is het?


La Roche-Posay Anthelios SPF 50 is een vloeibare zonnecrème en beschermt je huid tegen UVA- en UVB-stralen. Het is geschikt voor een gevoelige huid en mensen die last hebben van zonneallergie. 


Wat zijn de voordelen?


Zonnebrand aanbrengen kan een plakkerige, onaangename bedoening zijn, maar dat is niet altijd zo! Met deze zonnecrème ben je goed beschermd terwijl je geen last hebt van het product. De crème heeft verschillende troeven:


Verpakking


De crème zit in een tube met een pompje, wat het erg makkelijk maakt om de juiste hoeveelheid product te nemen. Daarbij vermindert dit ook de mate waarin het product in contact komt met lucht, waardoor het langer effectief blijft.


Textuur


Het voelt erg prettig aan wanneer je het aanbrengt. Het is geen vette, zware crème die je poriën kan doen verstoppen, maar trekt snel in de huid. Het geeft een lichte glans die je huid er levendig en fris doet uitzien. Hierdoor is het product ook goed combineerbaar met make-up.


Kleur en geur


La Roche-Posay Anthelios SPF 50 laat geen witte strepen achter. Het trekt mooi in je huid zonder je een grijze of blauwe tint te geven. Het is geen geparfumeerde crème, maar heeft wel een subtiele, aangename geur. Je hebt dus weinig kans op een allergische reactie, maar hebt ook geen last van een intense en chemische geur die sommige zonneproducten wel eens hebben.

 

Zonnecrème is zo belangrijk dat we het dagelijks moeten aanbrengen. Precies daarom kies je best voor een product dat je graag draagt; een crème met een lichte textuur die je comfortabel kunt dragen. La Roche-Posay Anthelios SPF is hier een perfect voorbeeld van. Het is een hydraterende, efficiënte zonnecrème waarmee je zonder zorgen de zon in kunt komen.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.