085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

La Roche-Posay Anthelios XL melk SPF50+ Melk 250ml

11 reviews
Melk 250ml
17,86 23,50
La Roche-Posay Anthelios XL melk SPF50+ Melk 250ml

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Laatste reviews en ervaringen met La Roche-Posay Anthelios XL melk SPF50+

Wij, bleke en snel verbrandende huidtype 1 mensjes, waarvan 1 persoon met diverse (contact- en geur-) allergieën, gebruiken deze zonnebrand al jaren naar volle tevredenheid. Soms factor 30, soms 50. Maar altijd deze van La Roche Posay. Ik hoop dat deze fabrikant dit product nooit meer verandert. Je doet er lang mee, smeert heel gemakkelijk (en spaarzaam als het moet) vergeleken met andere veel vettere en dikkere crèmes. Groot voordeel: het trekt goed in de huid waardoor je niet per-se het af hoeft te douchen 's avonds. Dat heb ik bij andere dikkere crèmes wel, dan lig je te plakken en te zweten 's nachts als je dat gebruikt hebt. Aanrader!

Peter Bakker

Ik heb deze zonnemelk sinds kort ontdekt en sindsdien wil ik geen andere meer gebruiken. Goede hoge bescherming tegen de zon, smeert zeer goed uit en trekt vrij snel in. Het voelt absoluut niet plakkerig aan en voelt eerder als een goede hydraterende bodymelk. Ideaal dus om dagelijks te gebruiken als de zon schijnt. En daarnaast krijg je een grote hoeveelheid voor een kleine prijs.

Sabine

Erg fijne en goed beschermende zonnebrandcrème voor en lichte en gevoelige huid. Al een aantal jaar mijn favoriete zonnebrandcrème.

Emma

Mijn favoriete zonbescherming. Smeert lekker uit, trekt vrij snel in en beschermt goed. Zonder ga ik de deur niet uit.

Annie

Mijn favoriete zonbescherming. Smeert lekker uit, trekt vrij snel in, goede bescherming. Ik ga de deur niet uit zonder!

Annie

Wordt al enkele jaren gebruikt binnen het gezin. Smeert gemakkelijk uit en beschermt goed tegen zonneallergie (wordt wel om de 2 uur aangebracht). Geweldig produkt voor een zeer betaalbare prijs.

Theo

prima, heb ik al jaren. Ik heb een allergische huid, en deze zonnebrand kan ik goed tegen. Beschermt er goed (Factor 50)

Yvonne

Geweldig. Ruikt aangenaam en wordt om de 2 uur aangebracht. Ik had geen zonneallergie.

Brigitta Larcher

Gebruik het n aantal jaren. Het helpt goed om de zonneallergie te voorkomen

Marian

Heel fijne substantie, ruikt goed, vraagt wel om goed uitsmeren omdat hij anders een licht witte waas op huid achterlaat. Aanrader.

Stanneke

Superfijn product voor de gevoelige huid. Geen zonneallergie als ik dit gebruik!

Suus