085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

LaClim Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
37,14 39,94
Op voorraad
37,14
-8%
prijs apotheek: 39,94 Je bespaart: -2,80
Voedingssupplement op basis van zilverkaars in de vorm van capsules. Draagt bij tot de vermindering van de symptomen van de menopauze zoals warmte opwellingen, overmatig zweten en prikkelbaarheid. Zonder fyto-oestrogeen en soja-isoflavonen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

LaClim Phyto-Oestrogen Free is een natuurlijk alternatief (zonder soja-isoflavonen of fyto-oestrogenen) op basis van extract van de wortelstok van Grapefruit (Cimicifuga racemosa). Te gebruiken bij opvliegers, overmatig zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid na de menopauze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

vulstof (microkristallijne cellulose), vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), zwarte cohosh (Cimicifuga racemosa, rizoomextract), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, magnesiumsilicaat, siliciumdioxide), kleurstof (calciumcarbonaat).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk LaClim
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Cimicifuga
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met LaClim