085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Lacteol Baby Siroop 10ml

Siroop 10ml
12,59 13,99
Op voorraad
12,59
-10%
prijs apotheek: 13,99 Je bespaart: -1,40
Voedingssupplement op basis van geïnactiveerde Lactobacillus LB voor zuigelingen en kleine kinderen, in de vorm van een siroop met perensmaak. Zonder bewaarmiddelen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Schud het flesje voor elk gebruik. Tijdens het eerste gebruik, open het flesje en plaats de doseerpipet in de fles. Zuig de vloeistof op tot aan de markering (0.8 ml, het equivalent van 1 dosis). Dien deze rechtstreeks toe aan het kindje met de pipet of met een lepel, of meng de vloeistof met voedsel of drank (warm of koud) bestemd voor het kind (bijv. in een babyflesje). Sluit het flesje zonder de doseerpipet te verwijderen. Geef 2 dosissen (2 x 0.8 ml) per dag: 0.8 ml 's morgens en 0.8 ml 's avonds. Binnen de 30 dagen gebruiken na opening.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per dagportie (2 x 0,8mL Lactéol® Baby): Glucosestroop, gezuiverd water, sacharose, 10 miljard geïnactiveerde Lactobacillus LB* (L. delbrueckii en L. fermentum) 0,21 mg (melkproducten), aroma (peer). Kan sporen bevatten van soja, tarwe en gerst.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lacteol
Aflevervorm Siroop
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Lacteol Baby

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Je drinkt best geen light dranken als je last hebt van diarree. Light dranken bevatten vervangsuikers die aanleiding kunnen geven tot diarree.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Lacteol Baby