René Furterer Verzorging voor haaruitval 3 stuks

Dit pakket " Verzorging voor haaruitval" van René Furterer bevat een anti-haaruitval-concentraat dat stimuleert en voedt, wat de haargroei bevordert. Het voedingssupplement van een kuur van 3 maanden wordt aangeraden om de vitaliteit en de kracht van uw haar te behouden voor een werkelijk resultaat. De wasverzorging is de ideale aanvulling op anti-haarverliesbehandelingen door de microcirculatie te stimuleren die uw haar kracht en vitaliteit geeft.

€ 107,75 -22%
84,05
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk René Furterer
Gamma René Furterer Forticea, René Furterer RF80, René Furterer Vitalfan
Doelgroep Man, Voor vaderdag, Vrouw

Producten in dit pakket

promo
 (1)
René Furterer Vitalfan réactionnelle trio-pack (2+1 gratis)

Voedingssupplement met vitamines, mineralen en biotine in de vorm van capsules. Draagt bij tot een betere doorbloeding van de haarwortels waardoor deze beter gevoed worden, houdt de talgproductie onder controle en beschermt de haarwortel. 100% natuurlijk supplement. Helpt bij occasionele, reactionele haaruitval (stress, zwangerschap, dieet, ...).

promo
 (0)
René Furterer RF80 (met ATP)

Haarverzorging om één keer per week te gebruiken, bij occasionele haaruitval. Het stimuleert de haargroei en vertraagt de haaruitval. Het haar krijgt weer kracht en schoonheid. Bij occasionele haaruitval als gevolg van stress, vermoeidheid, zwangerschap, onevenwichtige voeding of medicijnen. 1 verpakking = 1 volledige kuur van 3 maanden.

promo
 (0)
René Furterer Forticea shampoo

Deze stimulerende shampoo voor veelvuldig gebruik wordt toegepast in combinatie met andere verzorgingen tegen haaruitval, omdat hij de werking versterkt. De doeltreffendheid wordt gegarandeerd dankzij de formule op basis van etherische oliën van lavendel, sinaasappel, en rozemarijn. Aanbrengen op de vochtige hoofdhuid, laten intrekken en uitspoelen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!