Vagisan Moisturising Cream Vaginale crème 50g

Verlicht snel klachten van droogte in de vagina en uitwendig (de uitwendige intieme zones). Bijvoorbeeld : droog en branderig gevoel, jeuk, pijn en wondjes tijdens het vrijen (vb tijdens de overgang). Door de aanwezige lipiden geeft Vagisan Moisturising Cream onmiddellijk comfort en verzorging van de genitale zone. Bevat geen hormonen, parfum, of parabenen. Mag worden gebruikt tijdens de zwangerschap.

prijs apotheek: € 20,94 -20%
16,75
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vaginale droogte komt vrij veel voor : vanaf de menopauze, na een chirurgische ingreep ter hoogte van de baarmoeder/eierstokken, door een behandeling met bestraling bij tumoren, door het gebruik van sommige geneesmiddelen, door zwangerschap/borstvoeding, door stress, ... Vaginale droogte ter hoogte van de inwendige en uitwendige intieme zone geeft een zeer oncomfortabel en branderig gevoel, en kan gepaard gaan met jeuk en irritatie. Vagisan Moisturising Cream verzacht snel deze ongemakken. Bevat geen hormonen!
Vagisan Moisturising Cream kan ook vlak voor betrekkingen aangebracht worden.
Klachten door droogte in de vagina, en ter hoogte van de vaginale ingang, en op de uitwendige intieme zones. Bijvoorbeeld : droog en branderig gevoel, jeuk, pijn en wondjes tijdens het vrijen (vb tijdens de menopauze).
Vagisan Moisturising Cream kan aangebracht worden met en zonder applicator:
Met applicator : breng voor het slapengaan de crème aan met behulp van de applicator. Bij beterschap kan je de crème minder dikwijls aanbrengen (vb om de andere dag, of meer dagen tussenlaten).
Zonder applicator : breng naargelang de noodzaak de crème aan ter hoogte van de vagina-ingang, en ter hoogte van de uitwendige intieme zones.
De crème kan ook gebruikt worden vlak voor betrekkingen.
Merk Vagisan
Aflevervorm Vaginale crème
Type product Verzorgingsproduct
Type product intieme hygiëne Crème
Verzorging Lichaam Intieme hygiëne
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging van Intiem
Bevat Overige
Aangewezen bij Menopauze, Vaginale droogte
Aangewezen bij vaginale droogte? available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available
Gedeelde ervaringen
    Mieke
    26/01/2018
    Fijn product. Ik had erg veel last van jeuk en droogte maar sinds het gebruik van 'Vagisan' heb ik veel minder last. Ik ben nog niet zo lang bezig met crème, dus denk dat over tijdje resultaat nog beter zal zijn.