Cetaphil Milde huidreiniger Vloeibaar 200ml

Cetaphil is een vetvrije lotion speciaal geschikt voor de reiniging van de gevoelige, kwetsbare en geïrriteerde huid: een gevoelige huid, overgevoelig aan de klassieke reinigende producten (zepen, melken, …) een kwetsbare huid veroorzaakt door uitdrogende of irriterende dermatologische behandelingen een problematische droge huid een rode, geïrriteerde huid bij baby's

€ 12,43
8,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Cetaphil is een vetvrije lotion speciaal geschikt voor de reiniging van de gevoelige, kwetsbare en geïrriteerde huid: een gevoelige huid, overgevoelig aan de klassieke reinigende producten (zepen, melken, …) een kwetsbare huid veroorzaakt door uitdrogende of irriterende dermatologische behandelingen een problematische droge huid een rode, geïrriteerde huid bij baby's. De specifieke samenstelling van Cetaphil maakt het afspoelen overbodig, irritatie- of uitdrogingsverschijnselen door water, kunnen hierdoor vermeden worden. De verzachtende eigenschappen van Cetaphil geven de huid haar zachtheid en soepelheid.
Plaatselijk op de huid aanbrengen en lichtjes masseren. Verwijderen met een zachte doek, tissue of vochtig washandje. Cetaphil mag ook met water afgespoeld worden.
Aqua, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulphate, Stearyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben
Merk Cetaphil
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Verzorgingsproduct
Reiniging lichaam Douche
Verzorging of reiniging Reiniging
Verzorging van Gelaat, Lichaam
Huidtype Droge huid, Extreem droge huid, Normale huid, Normale, gemengde huid
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Eczeem, atopische huid? available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Psoriasis, schilferige huid? not available
Zonder parabenen? not available
Zonder parfum? available
Gedeelde ervaringen
    30/01/2017
    Ik gebruik reeds 15 jaar cethapil huidreiniger, voorgeschreven door de dermatoloog. Zeer goed product voor de velletjes op mijn neus (aangroei, van de vele zon).
    15/05/2015
    Zeer goed product dat ik reeds verscheidene jarengebruiken iedereenbeslist kan aanraden