085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

L-Mesitran soft Gel 50g

8 reviews
13,86 15,40
Op voorraad
13,86
-10%
prijs apotheek: 15,40 Je bespaart: -1,54
Antibacteriële en hydro-actieve gel  voor de behandeling van chronische wonden. Reinigt en optimaliseert het proces van de genezing van de wond.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Hydroactieve antibacteriële gel voor de behandeling van chronische wonden, decubitus, ulcis cruris, gecontamineerde acute wonden, chirurgische wonden, traumatische wonden, kleine brandwonden en oncologische wonden. Wondreinigend en optimaliseert de wondgenezing.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng een voldoende hoeveelheid gel op de wonde aan. Wrijf de gel in de wonde met behulp van een steriele spatel. Breng een passend afdekverband boven op de gel aan. Breng opnieuw gel aan zodra die in de wonde is opgelost.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Honing, lanoline, propyleenglycol, PEG 4000, vitamine C, vitamine E.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk L-Mesitran
Aflevervorm Gel
Type product Verzorgingsproduct
Effect Genezend
Aangewezen bij Brandwonden, Doorligwonden, Wonden
Keyword Antibacterieel, Was

Laatste reviews en ervaringen met L-Mesitran soft

Werkt bij ontstekingen en schimmelinfecties. Dit zit standaard in mijn EHBO-doos. Gebruik het ook op bijvoorbeeld schaafwonden.

Yvonne

Ik heb het geprobeerd te gebruiken ter verbetering/genezing van diepe ontstoken wonden na sclerocompressiethetapie. De pijn na gebruik werd nog erger dus na nog een paar keer proberen heb ik het gebruik helaas moeten stoppen.

Marjolein

veel en veel goedkoper dan in Nederland en het is wonderspul

petra

Een fantastisch product. Het maakt wonden bacterie vrij zodat deze weer kunnen helen. Viata is een prima bedrijf,komt zijn afspraken na en levert vlug. Ook hebben ze de laagste prijs en dat scheelt al gauw enkele Euro's. Mijn volgende bestelling plaats ik weer bij Viata. Ze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Ik hoop dat u door mijn review er weer vele nieuwe klanten krijgt.

Rieks

Lekker veel gel aanbrengen op de wond,versnelt echt de wondgenezing

petra

Hele goede gel. Zuivert wonden, werkt heel goed!

Ineke

Een geweldig product, ik ben zelf iemand die moeite heeft om van wondjes af te blijven en ik ben ook nog eens allergisch voor bijna alle pleisters. Nu dek ik wondjes af met L-mesitran, een kompres en een verbandje (wat er overigens erg dramatisch uit ziet ;) ) en elke keer als ik de afdekking vervang is het wondje zienderogen verbeterd. En het is ook nog eens een fijn idee dat het een ontsteking helpt te voorkomen

Ayenne

de beste wondzalf die er is,ook bij dieren. goede ervaring met gebruik voor hond,paard,kip

ilktje