085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Lutom-3 Capsules 60 stuks

5 reviews
Capsules 60 stuks
35,64 39,60
Op voorraad
35,64
-10%
prijs apotheek: 39,60 Je bespaart: -3,96
Voedingssupplement in de vorm van capsules op basis van DHA, EPA, lutheïne, zeaxanthine, vitamine C, E, zink en koper. Aanvullende supplement voor de ogen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Lutom 3 ® is een uitgebalanceerde combinatie van luteïne, zeaxanthine, meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren (DHA + EPA), vitaminen, zink en koper. Lutom 3 ® werd ontwikkeld voor mensen die een verhoogde behoefte hebben aan de voedingsstoffen die het bevat of die lijden aan een verminderde inname ervan via de voeding.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Een capsule inslikken met water bij de hoofdmaaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Een zachte capsule (gelatine) bevat: visolie (sporen van tocoferolen) (50 % DHA en 10 % EPA), voedingsgelatine, ascorbinezuur (vitamine C), verstevigingsmiddel: glycerol, verdikkingsmiddel: gedeeltelijk gehydrogeneerde sojaolie, luteïne met zeaxanthine in zonnebloemolie, emulgator: lecithine, zeaxanthine (sporen van cellulose), zinkoxide, siliciumdioxide, DL-alfa-tocoferolacetaat (vitamine E), watervrij kopersulfaat, kleurstof: ijzeroxide (E 172).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

De dagelijkse dosis niet overschrijden. Een capsule per dag volstaat als aanvulling van de voeding. Voedingssupplementen kunnen geen evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lutom
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Koper, Luteïne, Omega vetzuren, Zeaxanthine, Zink
Keyword Aanvullend, Ogen, Omegavetzuren
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Lutom-3

Behandeling te recent gestart voor 100% advies, hoe interessant en zeer competitieve formulering ook, zowel in samenstelling als prijs (reden van de huidige 4/5)

Pierre

heel goede zetpillen die Lutom-3, heeft me van de kleine kloof genezen

Nicole D

mijn ogen doen minder pijn!

jean-pierre

mijn ogen doen minder pijn!

jean-pierre

Hoewel het in dit geval over een voedingsstof gaat is het een dagelijkse routine en het geloof dat het product helpt !

Emmanuel