085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Magnesium EG Opti 225mg Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
22,39 27,99
Op voorraad
22,39
-20%
prijs apotheek: 27,99 Je bespaart: -5,60
Voedingssupplement met magnesium en vitamine B6, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid en stress, en tot een goede werking van de spieren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Dankzij de unieke samenstelling volstaat 1 tablet Magnesium Opti EG per dag om je vermoeidheid te verminderen. Zeker in periodes van stress. Bovendien helpt magnesium voor het behoud van een goede werking van je spieren, bv. tijdens het sporten.
Helpt in periodes van stress*
Optimaliseert je energieniveau*
Ondersteunt de goede wering van je spieren*

 Magnesium Opti EG is een voedingssupplement voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. *Zowel magnesium als vitamine B6 dragen bij tot een normale psychologische functie en tot de vermindering van vermoeidheid. Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel. Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Personen met het grootste risico op een tekort aan magnesium:

- Personen met stress en/of vermoeidheid
- Sportbeoefenaars
- Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
- Jongeren in volle groei vanaf 12 jaar
- Ouderen

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag met een beetje water innemen. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per tablet :

Magnesium: 225mg (60% RI*)Vitamine B6: 0,7mg (50% RI*)*RI: Referentie-inname
Volledige ingrediëntenlijst:
Magnesiumcitraat; Vulstoffen: Microkristallijne cellulose (E460 (i)), Hydroxypropylmethylcellulose (E464), Calciumcarbonaat (E170), Hydroxypropylcellulose (E463); Magnesiumtauraat; Magnesiumglycerofosfaat; Antiklontermiddelen: Glyceryldibehenaat (E471), Siliciumdioxide (E551), Magnesiumstearaat (E470b), Calciumfosfaat (E341ii); Omhulling: Stearinezuur (E570); Bevochtigingsmiddel: Glycerine (E422); Pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6).
Bevat geen suiker, lactose en gluten

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk EG
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Overige, Stress
Type samenstellingen Spierkrampen, Sporters, Vermoeidheid, Zwangerschap
Bevat Magnesium, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Magnesium EG Opti 225mg

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Magnesium EG Opti 225mg