085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Mannavital RelaxoTon Tabletten 60 stuks

1 reviews
Tabletten 60 stuks
16,95
Op voorraad
16,95
Voedingssupplement op basis van magnesium, ashwagandha, een complex van B-vitaminen en extramel°, in de vorm van tabletten. Het is aangewezen om zowel het energieniveau als de stressbestendigheid te verhogen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Met Relaxoton heeft Mannavital nu een complete formule ontwikkeld die u helpt te ontspannen, je energieniveau te verhogen en je prestaties te verbeteren. Het combineert niet minder dan vier basiscomponenten, die individueel op een rustgevende manier werken en het energieniveau verhogen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress, nervositeit, vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens en 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 plantaardige tabletten: ULTRAMAG® of "liposomaal magnesium" (250 mg elementair magnesium), Ashwagandha (KSM-66®) 600 mg, Vitamine B-complex, EXTRAMEL® (speciaal meloenextract, rijk aan primair antioxidant SuperOxydeDismutase (SOD)), Vitamine D3 (cholecalciferol): 25 mcg of 1000 IE, Vitamine C (L-ascorbinezuur): 80mg. Geen toegevoegde suiker en lactosevrij.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Effect Geeft meer energie, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Ashwagandha, Magnesium, Vitamine C, Vitaminecomplex, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Emotioneel evenwicht, Energie, Ontspanning, Stress, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Mannavital RelaxoTon

Vitamine-D-supplementen die je dagelijks of wekelijks moet nemen, zouden beter werken dan vitamine-D-supplementen die je maar 1x per maand moet nemen. Dat effect voornamelijk merkbaar bij mensen die een groter vitamine-D-tekort hebben.

Vaak volstaat de opname van vitamine D via de voeding en de aanmaak onder invloed van zonlicht niet. Vooral in de winter hebben mensen vaak te weinig vitamine D omwille van te weinig blootstelling aan de zon. Een vitamine-D-supplement van 400 tot 800 IE (Internationale Eenheden) per dag innemen in de herfst en winter volstaat voor de meeste mensen. Ben je een 65-plusser, heb je een donkere huidskleur, heb je een maagdarmoperatie ondergaan of leidt je aan een chronische ziekte? Dan wordt je vitamine-D-spiegel best opgevolgd door je huisarts, die een correcte dosering voor je kan bepalen.

Vitamine D is een vetoplosbaar vitamine dat bij overdosis in het lichaam opgestapeld wordt. Daardoor kan een overdosis vitamine D nadelige gevolgen hebben. Neem daarom nooit op eigen initiatief een dagelijkse hoeveelheid van 3000 IE (Internationale Eenheden) of meer in. Ook 3-maandelijkse doseringen zijn niet ideaal omwille van de hoge dosering die dan in 1 keer wordt toegediend. Kies daarom voor een dagelijkse dosering van 400 (kinderen) tot 800 IE (volwassenen).

De hoeveelheid vitamine D wordt meestal uitgedrukt in IE, dat staat voor internationale eenheden. Een hoeveelheid van 100 IE komt overeen met 2,5 µg. Indien je dagelijks een vitamine-D-supplement inneemt van 400- 800 IE, neem je dagelijks 10-20 µg vitamine D in.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Osteoporose of botontkalking ontstaat wanneer er meer bot wordt afgebroken dan aangemaakt. Daardoor worden je botten fragieler en verhoogt de kans dat je iets breekt.

De volgende maatregelen worden aanbevolen, zowel preventief als tijdens een behandeling van osteoporose:
  • vermijd overgewicht.
  • vermijd drastisch diëten.
  • beweeg voldoende bv. 30 minuten wandelen per dag (fietsen en zwemmen hebben weinig tot geen voordelig effect op osteoporose).
  • eet gezond bv. met voldoende zuivelproducten (1g calcium per dag).
  • vermijd roken en alcohol.
  • in geval van tekort aan vitamine D en/of calcium kan je een supplement innemen.
Indien deze maatregelen onvoldoende zijn, zal je huisarts een behandeling met een geneesmiddel overwegen.

Ashwaghandha kan leiden tot een versterking van de werking van je antidepressiva, daarom is het aangewezen dit altijd eerst bij je behandelende arts te bespreken

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital RelaxoTon

Ik neem dit samen met D-Priton tijdens de sombere winterperiode in een heel zware mentale periode voor mij. Tot nu toe heb ik mij kunnen onthouden van anti depressiva

Christine