085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
08-12-2022 | Algemeen welzijn

Mannelijke vitaliteit

Geschreven door T.

We vergeten het wel eens, maar ons welzijn wordt mede bepaald door een bloeiend seksleven. Alhoewel het onderwerp minder en minder in een taboesfeer hangt, hebben we nog al te vaak de neiging om kleine probleempjes, verlies van verlangen of gebrek aan plezier te minimaliseren en gaan we er al te vaak van uit dat het vanzelf zal oplossen.

Geen of een te lang voorspel, frustraties, saaie vrijpartijen, te veel routine, verlies van verlangen of moeilijke orgasmes… Allerlei factoren die dodelijk kunnen zijn voor je seksleven.

Sommige van deze oorzaken kun je verbeteren met communicatie tussen de partners of met psychoseksuele hulp, andere elementen komen voort uit een fysiologisch probleem.

We mogen namelijk niet vergeten dat een erectie, het vrouwelijk verlangen, het bereiken van een orgasme telkens het resultaat zijn van fysiologische mechanismen (bloedsomloop, zenuwstelsel, hormonen, etc).

De werking van de seksuele organen kan verminderen met de leeftijd en de hormonale storingen die daarmee gepaard gaan. Maar ook bepaalde chronische aandoeningen, behandelingen of gewoontes (tabak, alcohol enz.) kunnen hiertoe leiden. In dat geval kun je je seksuele werking herstellen door de verschillende betrokken mechanismen aan te pakken, wat kan via voeding, voedingssupplementen, stoffen met lustopwekkende eigenschappen (afrodisiaca), geneesmiddelen, etc. En in sommige gevallen zelfs via chirurgische ingrepen. Wat je vooral niet mag doen is je afzonderen, denken dat het een probleem is dat enkel jou treft of het zien als een teken van zwakte. Seksuele problemen komen extreem vaak voor, bij alle bevolkingsgroepen: daling van het libido en moeilijkheden om tot een orgasme te komen bij vrouwen, erectieproblemen bij mannen.

Het is niet altijd even gemakkelijk om bedproblemen te bespreken met je partner… Weet echter dat communicatie de sleutel blijft tot een geslaagd seksleven: deel je geheime verlangens en je fantasieën, zeg wat je leuk, minder leuk of gewoon vervelend vindt, doorbreek de routine, durf te spreken over je complexen of angsten, werk er samen aan, … En vooral: voel je niet schuldig en stel je partner niet verantwoordelijk voor eventuele probleempjes.

 

Wist u dat ? 

Afrodisiaca zijn sinds mensenheugenis gekend om het seksueel verlangen aan te wakkeren en de prestaties in bed te bevorderen. De term is afgeleid van de Griekse eigennaam “Aphrodite”, de godin van de liefde. De term verwijst naar een natuurlijke substantie (van plantaardige of dierlijke oorsprong) of naar een alchemie die gebruikt wordt om het seksueel verlangen te stimuleren.

 

De oplossingen van Forté Pharma

Voor hem

Een klein dipje in je energie? Wilt u uw mannelijke vitaliteit terugvinden?
Tigra+ Men is bedoeld voor mannen die hun vitaliteit opnieuw wensen te beleven(2)(3). Zijn doeltreffendheid is te danken aan de focus op twee elementen die een sleutelrol spelen bij een harmonieus leven: de globale ontplooiing van de man en de optimalisatie van zijn prestaties.

De formule van Tigra+ Men berust op drie belangrijke ingrediënten: gember, kola en Ume-C®, een pruimenextract uit Japan dat wetenschappelijk onderzocht werd*.

Voor een optimale werking werd Tigra+Men vervolledigd door een combinatie van zink, dat bijdraagt tot het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed(1), met mineralen en vitamines (B1, B3), die bijdragen aan de toevoer van energie(2)(3). 
  
(1)Zink draagt bij aan het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed. (2)Vitamine B3 draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. (3)Vitamines B1 en B3 dragen bij aan een normaal energiemetabolisme. *toename van de kwaliteit van de erectie en de ejaculatie (Studie HO/FA/HT-54879-07 - MEDICA - Osaka - Japan (15 testpersonen) - resultaten na een kuur van 30 dagen)

 

Voor haar

Geen energie ? Geen lust ? Tigra+ Women is bedoeld voor de vrouwen dit lust(1) en energie(2) willen terugvinden.

De doeltreffendheid van Tigra+ Women is gebaseerd op de combinatie van drie hoofdingrediënten : Maca om de lust op te wekken(1), Rose-Biota®, een exclusief actief bestanddeel uit de bloemblaadjes van lichtroze rozen dat bijdraagt tot het welzijn en Rozewortel  Rhodiola voor een betere lichamelijke en geestelijke weerstand(2).

Voor een optimale werking, werd de formule van Tigra+ Women vervolledigd met vitamine B6, die helpt bij het reguleren van de hormonale activiteit, vitamine B3, die zorgt voor een normale werking van de slijmvliezen en vitamine B9, die helpt bij het verminderen van de vermoeidheid. 

 

 

 

(1)Maca heeft een positieve invloed op de energie.(2)Rozewortel draagt bij tot een betere lichamelijke en geestelijke weerstand.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.