085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Marcus Rohrer Spirulina 300mg Tabletten 180 stuks

3 reviews
Tabletten 180 stuks
13,25 15,59
Op voorraad
13,25
-16%
prijs apotheek: 15,59 Je bespaart: -2,34
Voedingssupplement op basis van algen, voor energie en weerstand, in de vorm van tabletten. Werkt zuiverend en ontgiftend. Voor een kuur van 1 tot 2 maanden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Reinigend, herstellend en versterkend.

Eigenschappen

Spirulina is 100 % plantaardig en natuurlijk en vrij van toxines en chemicaliën en heeft een zeer laag calorie- en cholesterolgehalte. Spirulina bevat uitzonderlijk veel eiwitten: 65 - 71 % (rundvlees bevat 18 %), het hoogste gehalte aan B12-vitaminen, en een overvloed aan mineralen: 10 g Spirulina levert 50 % van de hoeveelheid ijzer die ons lichaam per dag nodig heeft (zeer belangrijk, gezien onze eigen ijzeropname miniem is). Verder bevat Spirulina het belangrijkste spoorelement (selenium), evenals bètacaroteen, chlorofyl (bevordert de stofwisseling in het lichaam, waardoor de lichaamsprocessen doeltreffender verlopen.) en voedingsstoffen met energieverhogende werking (meer energie dus, vandaar dat spirulina dus uiteraard zeer goed is voor sportmensen). Spirulina heeft een zeer hoog percentage natuurlijke eiwitten, in dit geval 8 essentiële aminozuren die het hongergevoel tegengaan. Geen enkel ander plantaardig product is zo rijk aan vitaminen (o.a. de zo belangrijke B6 en B12), mineralen, spoorelementen en eiwitten als Spirulina. Voor hen die geen dierlijke bestanddelen eten is Spirulina dus een zeer geschikte en gezonde aanvulling op de bestaande voeding. Tot slot laatste troef: In tegenstelling tot andere algen is de celwand van Spirulina niet hard, waardoor deze alg (die goed voor de gezondheid is) makkelijk verteert.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem ½ uur voor elke maaltijd 2 tot 6 tabletten Spirulina in met vruchtensap of een andere drank. Gebruik hiervoor liefst geen koffie of thee, want deze verminderen de opname van ijzer. Wanneer U extra wenst te zorgen voor uw lijn doet u er goed aan de tabletten ongeveer 1 uur voor de maaltijd in te nemen. Zo profiteert u meer van de eetlustremmende werking. Het totale aantal tabletten dat u inneemt mag opgevoerd worden tot 20 per dag, als u vindt dat het resultaat na een tiental dagen niet voldoende is.  Met 100 tabletten haal je bvb 14mg dagdosis ijzer.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Marcus rohrer
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Bevat Spiruline
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Herstellend, Versterkend, Was
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Marcus Rohrer Spirulina 300mg

Ik gebruik het al heeeel lang.neem er elke dag 10 in.ga er nooit vanaf .ik ben 73.en loop elke dag nog 88 treden op naar 5 hoog soms naar 10 hoog ik raad het iedereen aan.heb ook nog geen 1 rimpel.ga er nooit vanaf.

Fransiska

Betrouwbaar product. Meer energie en rustiger, lichamelijk en mentaal, reiniging spijsvertering, spijsvertering en constipatieproblemen opgelost. Minder zuur, meer base.

E.

Zeer gemakkelijk te gebruiken product, voldoet aan de normen. Ik gebruik het product gedurende enkele weken en ik heb zichtbaar meer energie. Ik wacht het resultaat af na enkele maanden.

Claudine